Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Μάχες στον αθλητικό Τύπο και χτυπήματα κάτω από τη μέση!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ EURO ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ 

Η μάχη της κορυφής στον αθλητικό Τύπου συνεχίζεται – συχνά με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Δυο από τα φύλλα της κορυφαίας τετράδας, θα κυκλοφορήσουν το Σαββατοκύριακο με ειδικές εκδόσεις για το Euro προσδοκώντας να πάρουν ένα μεγάλο κομμάτι στην πίτα πωλήσεων του Σαββατοκύριακου. Είναι:
Α) Η «Live Sport» που ανάγγειλε πρώτη το αθλητικό περιοδικό 132 σελίδων για το Euro (έκανε την αναγγελία στο πρωτοσέλιδο «1-2-Χ» της Τρίτης, το οποίο ανήκει στον ίδιο εκδοτικό οργανισμό)
Β) Η «SportDay» που ανακοίνωσε μια ημέρα μετά το δικό της αντίστοιχο περιοδικό με πανομοιότυπο κείμενο το οποίο άλλαζε σε μία μόνο φράση!

Προς το παρόν δεν έχει κάνει κίνηση (και ούτε ακούγεται κάτι) για περιοδικό αφιερωμένο στο Euro η Goal News, η οποία στο παρελθόν της έχει πολλές πλούσιες και επιτυχημένες αφιερωματικές εκδόσεις.

 Η «Live Sport» ανάγγειλε και για την κυριακάτικη έκδοσή της κάτι ξεχωριστό: μια συνέντευξη που κάνει αίσθηση και κάτι ακόμα που δεν το ανακοινώνει για να το προστατεύσει από (πολύ πιθανές) αντιγραφές ή ανάλογες κινήσεις (είναι τα χτυπήματα κάτω από τη μέση που αναφέραμε). Γι’ αυτόν το λόγο – επειδή δηλαδή την Κυριακή θα έχει κάτι ακόμα εξαιρετικό – μετέφερε την προσφορά του περιοδικού για αύριο Σάββατο οπότε θα ανακοινώσει, εκτός απροόπτου, την έκπληξη της Κυριακής (για την οποία αρχικά είχε ανακοινώσει το περιοδικό του Euro!)

Ο «πόλεμος» στον αθλητικό Τύπο συνεχίζεται – ανελέητος όπως φαίνεται – και στις αυξομειώσεις των τιμών. Θα δείτε το πώς τις επόμενες ημέρες…