Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Πού το πάει ο Μπόμπολας;

ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ GOAL ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 

Το πού το πάει ο Φώτης Μπόμπολας είναι ένα ερώτημα που δεν απαντιέται. Ένας άλλοτε μεγάλος εκδοτικός κολοσσός σέρνεται πίσω από καθυστερήσεις δεδουλευμένων, μειώσεις μισθών,
απολύσεις και απεργίες. Η απουσία των εκδόσεών του από τον Τύπο της Παρασκευής δεν φαίνεται να τον προβληματίζει. Ο μεγαλοεκδότης δεν «φτιάχνεται» πια από τις εφημερίδες του. Σαν να μην τον ενδιαφέρουν, σαν να του έχουν δώσει ό,τι ήταν να του δώσουν και τώρα για άλλα ενδιαφέρεται.

Απαξίωσε το Έθνος, την Ημερησία και το Goal. Στο τελευταίο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Ένα καράβι που γέρνει με απογοητευμένο πλήρωμα και έναν καπετάνιο (Μπραουδάκης) που διατηρεί την καλή διάθεσή του για δουλειά, αλλά θαύματα δεν γίνονται. Ένδειξη ότι ο Μπόμπολας έχει αφήσει πλοίο, πλήρωμα και κυβερνήτη στο έλεός τους, είναι ότι η αθλητική εφημερίδα του Πήγασου στο φετινό Euro δεν εξέδωσε περιοδικό-αφιέρωμα.

Για πρώτη φορά 

Ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτό από τότε που σε κάθε μεγάλη διοργάνωση πρόσφερε στους αναγνώστες του τέτοιες περιοδικές εκδόσεις. Οι ποίες αποτελούσαν πάντα εξαιρετικές δουλειές και εκτόξευαν την κυκλοφορία της εφημερίδας. Τώρα, απέναντι στις αντίστοιχες εκδόσεις από τις Live Sport και SportDay, που κυκλοφόρησαν περιοδικά-δώρο για το Euro, το Goal αντέταξε ένα αφιέρωμα 30 σελίδων μέσα στο κύριο σώμα της εφημερίδας. Τις οποίες αφαίρεσε από την υπόλοιπη επικαιρότητα που στριμώχθηκε σε 18 σελίδες!

Η απεργία της Πέμπτης, που στέρησε την επομένη από την κυκλοφορία όλα τα φύλλα του Πήγασου , ήταν ένα ακόμα χτύπημα στο άλλοτε κραταιό εκδοτικό συγκρότημα.