Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Μ. Καψής!

ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Σαν να εργάζεται σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό συμπεριφέρεται ο διευθυντής ειδήσεων του Mega, Μανόλης Καψής, καθώς όχι μόνο δείχνει να αγνοεί πως οι εργαζόμενοι βαδίζουν ολοταχώς προς τον τρίτο μήνα χωρίς να έχουν πάρει ευρώ αλλά ζητά με χθεσινή επιστολή του προς δημοσιογράφους και τεχνικούς την τροποποίηση των κινητοποιήσεων
την Πέμπτη ώστε ο σταθμός να βγάλει κεντρικό δελτίο λόγω του βρετανικού δημοψηφίσματος. Ο Καψής – του οποίου τις προβλέψεις ακύρωσε μόλις προχθές ο πρώην οικονομικός διευθυντής του σταθμού Αθ. Ανδρεούλης που μίλησε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ στους εργαζόμενους – δείχνει να μην αντιλαμβάνεται πλέον ότι κανείς στο Μεγάλο Κανάλι δεν έχει την ψυχολογία να εργαστεί.

Και αντί να ζητήσει συγγνώμη έστω και την 12η ώρα για τα όσα έχει κατά καιρούς πει περί προόδου των συζητήσεων και καταβολής δεδουλευμένων, έχει την αξίωση για δελτίο περί Βρετανίας. Οι εργαζόμενοι είναι πλέον σε έξαλλη κατάσταση με τη συμπεριφορά του καθώς δείχνει να τον ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η καρέκλα, έστω και σε ένα κανάλι σκιά του εαυτού του, και να μην έχει τη δύναμη να ζητήσει έστω και τα ελάχιστα από τους μετόχους, όταν και εάν συνομιλεί ακόμα μαζί τους.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Μανόλη  Καψή και βγάλτε συμπεράσματα:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ζήτησα από τους Πάνο Τουμάση και Γιώργο Κρητικό να σας καλέσουν σε γενική συνέλευση Τετάρτη ή Πέμπτη για ένα ειδικό θέμα. Το δελτίο της Πέμπτης. Όπως ξέρετε, την Πέμπτη ψηφίζουν οι Άγγλοι για το Brexit κι εμείς έχουμε στάση εργασίας. Ταυτόχρονα η ΕΣΗΕΑ θα κηρύξει στάση εργασίας 11.00-16.00 λόγω γενικής συνέλευσης. Ζήτησα λοιπόν από τους εκπροσώπους μας να σας καταθέσουν πρόταση να αλλάξουμε την ώρα της κινητοποίησης και να συμβαδίσουμε με τη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ, βγάζοντας κανονικά το κεντρικό δελτίο. Νομίζω για την εικόνα του καναλιού θα είναι πολύ αρνητικό, τέτοια μέρα, να μην έχουμε δελτίο. Περιμένοντας την απάντησή σας.

Φιλικά, Μανόλης Καψής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG: 
Το know how των ελληνικών μίντια στην τρομομολαγνεία, στην υπηρεσία τού Κάμερον