Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ο «άλλος», ο αντι-ΣΥΡΙΖΑ, Λαζόπουλος! «Τελειώσατε», «70% στη Βουλγαρία»

Την περασμένη Τρίτη δεν είδαμε στην εκπομπή του στον Alpha τον Συριζαίο Λαζόπουλο. Είδαμε και ακούσαμε έναν ΑΛΛΟΝ Λαζόπουλο, αυστηρά κριτικό απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Καυστικό και καταγγελτικό για τα σπίτια που ήρθαν να σώσουν οι Συριζαίοι και τους τα πήραν. Μετάλλαξη; Ελιγμός για να συμπαρασταθεί στη συνέχεια στο κόμμα αφού προηγουμένως δείξει ότι το ελέγξει με την κρίση του; Άγνωστο. Πάντως η στροφή προς την κριτική έχει ενδιαφέρον. Να και μερικά αποσπάσματα από όσα είπε την περασμένη Τρίτη:

** «Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων... τους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω. Τελειώσατε!»

** «Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία!».

** «Περιμένουμε την ανάπτυξη, με τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη κυρία μου; Εφτακόσιες εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης. Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες, είναι ξένος δεν είναι πατριώτης».