Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Εντυπωσιακό! Μειώνει πάλι (στα 0,90 λεπτά) την τιμή της η SportDay!

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ μετα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο

Από σήμερα, Σάββατο, θα «παίζει» στην τηλεόραση του Alpha το διαφημιστικό σποτ που θα αναγγέλλει τη μεγάλη έκπληξη της SportDay για την 1η Ιουνίου. Η πληροφορία που είχε ο Harddog και δημοσίευσε στις 19 Μαΐου με κάποιες επιφυλάξεις (γιατί ήταν δύσκολη η επιβεβαίωσή της) ανέφερε ότι η εφημερίδα θα μείωνε δραστικότατα την τιμή πώλησhς (δείτε εδώ). Αυτή η πληροφορία τις τελευταίες ημέρες – και αρκετά 24ωρα μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Harddog – κυκλοφορεί έντονα στη δημοσιογραφική πιάτσα και αναφέρεται σε θεαματική μείωση της τιμής. Πόσο; Είναι δύσκολο να γίνει πιστευτό, αλλά αυτό ακούστηκε από την πρώτη ημέρα που μάθαμε
για το περιεχόμενο της προσφοράς: μόνο 50 λεπτά! Αλλά και αν ακόμα δεν ισχύει το 50λεπτο, οποιαδήποτε μείωση κάτω του ενός ευρώ – κάτω από το κόστος έκδοσης δηλαδή – θα προκαλέσει νέα μεγάλη αναταραχή στον Τύπο. Και όντως, σύμφωνα στοιχεία που καταχωρούνται σε αυτό το θέμα του μπλογκ αρκετά μετά μεσάνυχτα της Παρασκευής, η μείωση δεν φτάνει στο απίστευτο 50λεπτο, αλλά στα 90 λεπτά και προβάλλεται ως «καλοκαιρινή προσφορά». Την ανακοίνωση της μείωσης έκανε η SportDay μέσω της σελίδας της στο fb. 

Θυμίζουμε ότι η SpotDay από 1,30 είχε κατέβει στο ένα ευρώ και όταν αποφάσισαν να την ακολουθήσουν οι «Live Sport» και η «Goal News» εκείνη επανήλθε ανεβάζοντας την τιμή στο 1,30 και αυξάνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των σελίδων. Μάλιστα, με πρωτοσέλιδη γελοιογραφική σύνθεση είχε ειρωνευτεί τις ανταγωνίστριές της αναφέροντας ότι «Με ένα ευρώ αγάπη μου, δεν παίρνεις εφημερίδα». Να δούμε τι θα πάρουμε με 90 λεπτά.