Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Νέα αναταραχή στο MEGA, χωρίς κεντρικό δελτίο απόψε - Εργατολόγος στις συνελεύσεις των δημοσιογράφων!

ΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΙΓΟΝΤΑΙ 

Νέες κυλιόμενες στάσεις εργασίας αποφάσισαν πριν από λίγο οι δημοσιογράφοι του MEGA καθώς μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από την πλευρά της εργοδοσίας για το τι μέλλει γενέσθαι τόσο με την καταβολή των δεδουλευμένων τους, όσο και με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Έτσι σήμερα δεν θα μεταδοθεί το
κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αύριο η εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μεθαύριο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων κ.ο.κ. μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη όταν και θα συνεδριάσουν εκ νέου οι δημοσιογράφοι του καναλιού.

Οι δημοσιογράφοι δείχνοντας υψηλότερο αίσθημα ευθύνης από ό,τι μέχρι στιγμής η διοίκηση του σταθμού, απέρριψαν ακόμα και τη σκέψη να χτυπήσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού γνωρίζοντας ότι αυτό θα σηματοδοτούσε για αρκετούς υποστολή της σημαίας τού μεγάλου καναλιού.

Με εργατολόγο στις συνελεύσεις

Κυλιόμενες στάσεις εργασίας στο ίδιο μοτίβο αποφάσισαν λίγο αργότερα, σε χωριστή συνέλευση, και οι τεχνικοί. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στην ερχόμενη συνέλευση δημοσιογράφων θα υπάρχει εργατολόγος που θα έχει προς το παρόν συμβουλευτικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
O Harddog απαντά στην SportDay