Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Μελισσανίδης: «Είμαστε περαστικοί»

ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ «LIVE» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνει αποκλειστικές συνεντεύξεις; Σπάνιο! Αλλά το κάνει στην έκδοση της Πέμπτης για τη «Live Sport» που κυκλοφορεί με ένα εξαιρετικό ένθετο 24σελιδο (φωτό) αφιερωμένο στην κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ και το οποίο δείχνει την πολύ καλή δουλειά και την «παραγωγή δημοσιογραφίας» που γίνεται από αυτήν την εφημερίδα. Η αποκλειστική συνέντευξη Μελισσανίδη δίνεται στον Βασίλη Βέργη και έχει καίριες ερωτήσεις όχι μόνο για τον προχθεσινό θρίαμβο, αλλά για μια σειρά θεμάτων. Ανάμεσά τους είναι και εκείνη για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ερώτηση του δημοσιογράφου ζητάει απάντηση «με το χέρι στην καρδιά».

Ρωτάει ο Βασίλης: «Θεωρείτε ότι αυτό το κύπελλο είναι και μία ‘‘προσωπική νίκη’’ στην κόντρα σας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ή αποτελεί μόνο έναν θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού;».

Και η απάντηση: «Δεν το σκέφτηκα καν αυτό που μου λέτε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι του Μαρινάκη, του Αλαφούζου ή του Μελισσανίδη. Ούτε παίζει ο Μελισσανίδης με τον Μαρινάκη. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ κακομαθημένος για να το πιστεύει αυτό! Το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα που πρέπει να το απολαμβάνει ο κόσμος. Το ποδόσφαιρο ανήκει στους παίκτες και στους φιλάθλους. Εμείς είμαστε περαστικοί. Δεν μας ανήκει και αλίμονο σε αυτόν που θα πιστέψει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για να παίζει μόνος του… Εμείς έχουμε υποχρέωση να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Δεν αξίζουμε σαν Ελληνες αυτό το ποδόσφαιρο και για αυτό θα το αλλάξουμε».