Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Θέλει νέα Ένωση δημοσιογράφων η Πιπιλή! Πορτοσάλτε: Σταλινικά απολιθώματα οι συνδικαλιστές

ΤΟ «ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΑΒΕΣ» ΚΑΙ Ο... ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΡΙΜΗΣ!

Η Φωτεινή Πιπιλή δεν θέλει να εκπροσωπεί τους δημοσιογράφους η ΕΣΗΕΑ αλλά ένα νέο συνδικαλιστικό όργανο που κατά τη άποψή της πρέπει να ιδρυθεί. Η πρώην βουλευτής φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον (αντιαπεργιακό) ΣΚΑΪ FM. Η κυρία Πιπιλή επιτέθηκε στην ΕΣΗΕΑ, είπε
ότι είναι ένα συνδικαλιστικό όργανο που μπορεί να λειτουργήσει υπό καθεστώς Τσάβες της Βενεζουέλας, αναφέρθηκε σε λάθη της Ένωσης 50 χρόνων και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Δημήτρη Τρίμη χαρακτηρίζοντάς τον άκρως αριστερό και αναφέροντας ότι η κατάσταση στην Ένωση επιδεινώθηκε επί των ημερών του. Χρειάζεται να γίνει αποκλειστικά ένα νέο συνδικαλιστικό όργανο που θα προστατεύει τους δημοσιογράφους, είπε η κυρία Πιπιλή που πρόσθεσε ότι έχει αυτοδιαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ.

Ο Πορτοσέλτε

Λάβρος κατά του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων εμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος ανέφερε ότι δουλεύει για να σώσει τη θέση εργασίας του και την επιχείρησή που του δίνει δουλειά επί είκοσι χρόνια. Στο τέλος της εκπομπής καταφέρθηκε γενικά κατά των συνδικαλιστών χαρακτηρίζοντάς τους σταλινικά απολιθώματα σε μια κοινωνία που έχει αλλάξει.

Και στο fb 

Επίθεση κατά της ΕΣΗΕΑ από τη Φωτεινή Πιπιλή έγινε και από ανάρτησή της στο fb στην οποία γράφει:

«Επειδή τον φασισμό δεν τον φοβάμαι γιατί στέκομαι απέναντι του με πράξεις, χρόνια τώρα, χωρίς να υποκύπτω στους χρυσαυγίτικους συνεχείς, αλλά και Συριζοανέλικους, πάσης φύσεως προπηλακισμούς, ύβρεις, απειλές, απόπειρες τρομοκράτησης, έχω τη δύναμη να σας πω πως: Η ΕΣΗΕΑ, το Σωματείο των Δημοσιογράφων με την άθλια απόφασή της για πολυήμερη σιωπή στα ΜΜΕ, εξυπηρετώντας την Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου αποτελεί πλέον τον πιο ύπουλο εχθρό της Κοινωνίας! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Είμαι υπερήφανη που, σε ανύποπτο χρόνο, προέβλεψα τον ολισθηρό δρόμο της ΕΣΗΕΑ προς τον ολοκληρωτισμό της χυδαίας Αριστεράς και με μία πολύ σκληρή, καταγγελτική για τα αίσχη της διοίκησης ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑ από το συνδικαλιστικό μου όργανο μετά από 40 χρόνια δημοσιογραφικής επάρκειας!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
1) Αυτή είναι η SportDay που (πάλι!) προσπάθησε αλλά δεν κυκλοφόρησε
2) Οι πρώτες σελίδες των κυριακάτικων εφημερίδων που δεν κυκλοφόρησαν
3) Το «αντάρτικο» του ΣΚΑΪ