Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Είναι ψυχοπαθής ο Γιάνης Βαρουφάκης, Άννα Παναγιωταρέα;

«ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΡΟΛΕΪ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ», ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΣΤO FB

Όταν έχεις σελίδα στο fb και κάτω από το σχόλιο που ανεβάζεις, κάποιοι διαδικτυακοί φίλοι και ακόλουθοί σου αναρτούν υβριστικά κείμενα για κάποιον άλλον αλλά εσύ τα αφήνεις να πλέουν στην ιντερνετική θάλασσα και να τη λερώνουν, έχεις ευθύνη; Και αν όχι νομική (δεν το ξέρω) τουλάχιστον
ηθική; Το ερώτημα απευθύνεται στην (πανεπιστημιακό) Άννα Παναγιωταρέα, αλλά σιγά μη το δει και σιγά μην σκοτιστεί. Ωστόσο η απορία υπάρχει. Συμφωνεί η κυρία Παναγιωταρέα ότι ο «Γιάνης», τον οποίο κατακεραύνωσε στις 13/5, είναι «ψυχοπαθής με ναρκισσιστική διαταραχή» και μοιάζει με εκείνους που «μαχαιρώνουν τους γονείς τους για να έχουν δημοσιότητα»;

Γιατί αυτά – και άλλα – γράφτηκαν κάτω από το σχόλιό της για την Γιάνη Βρουφάκη, το οποίο μικρή σημασία έχει μπροστά σε ό,τι προστέθηκε από μια κυρία, ακόλουθό της. Διαβάζουμε:

«ειναι ψυχοπαθης ο ανθρωπος με ναρκισιστική διαταραχη. Αλλοι με την ιδια ασθενεια, μαχαιρωνουν τους γονεις τους για να εχουν δημοσιοτητα. Πως την εχει βγαλει καθαρη η γυναικα του δε ξερω. Εγω ουτε στο τρολευ δε θα καθομουν διπλα του, να μου παρει το σκαλπ να βγαινει στις καμερες..Θέλει το δικαστηριο του βεβαια..». 

Θα μου πείτε ότι το κειμενάκι θα μπορούσε – και δεν αποκλείεται – να είναι τρολ. Όπως και να έχει, όμως, απορείς πώς η Άννα Παναγιωταρέα το αφήνει εδώ και 4 ημέρες να «κοσμεί» τη σελίδα της..