Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Γιώργος Τράγκας: «Απέλασαν νύχτα τους επίδοξους δολοφόνους μου»

«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΕΣ»

Ποιος ήθελε να δολοφονήσει τον Γιώργο Τράγκα; Ποιος απέλασε τον «επίδοξο δολοφόνο» επί ημερών Σημίτη; Ποιος τηλεφώνησε πού, για να αφεθεί ελεύθερος ο οργανωτής της δολοφονίας του; Τα ερωτήματα προκύπτουν από την αναφορά που έκανε ο δημοσιογράφος στη σημερινή εκπομπή του στον Real Fm. Και το έκανε, είναι αλήθεια, χωρίς ουσιαστική αφορμή. Τα περί δολοφονίας τα ενέταξε σε απάντηση προς ακροατές που τον ρωτούσαν, όπως είπε, μέχρι πού θα φτάσει η τιμωρία της Ελλάδας. Και εκείνος υπονόησε – έτσι το ερμηνεύουμε εμείς – ότι δεν μπορεί
να μιλήσει γιατί αυτό που κάνει κάθε πρωί στο ραδιόφωνο «έχει επικινδυνότητες». Και άρχισε να αναφέρεται στο σχέδιο της δολοφονίας του, για να περάσει μετά στην υπεράσπιση του εαυτού του γι’ αυτά που του προσάπτουν. Είπε ο Γ.Τ.:

«Είναι πολλοί φίλοι ακροατές που με ρωτάνε, θείο κατά τη γνώμη σου η τιμωρία της Ελλάδας μέχρι πού θα φτάσει. Κυρίες κύριοι, ένα θα σας πω γιατί αυτό που κάνω το πρωί στον Real Fm έχει επικινδυνότητες. Τι θέλετε να σας πω κυρίες και κύριοι; Πού θα φτάσει αυτή η τιμωρία; Να σας πω ότι το ελληνικό κράτος, η ελληνική Πολιτεία επί ημερών Σημίτη απέλασε νύχτα τους επίδοξους δολοφόνους μου; Να σας πω ότι η υπόθεση έφτασε σε διακεκριμένο ανώτατο εισαγγελέα, γιατί κατετέθη σε ακροαματική διαδικασία ότι αφέθη ελεύθερος ο οργανωτής της δολοφονίας μου με ένα τηλέφωνο που έπεσε άγνωστον πού; Να σας πω ότι η Διεύθυνση Εγκλημάτων Βίας αναγνωρίζει στο πρόσωπό μου ότι συντρέχουν ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας; Όχι μέτρα ασφαλείας. Ιδιαίτερα» 

Το θέμα του 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε - ακροθιγώς - σε κάποια από αυτά (τα οικονομικά) που του καταλογίζουν. Είπε:

«Να σας πω ότι από το 2010 προσπαθώ να πείσω ότι η γυναίκα μου είχε λεφτά για να αγοράσει τα σπίτια που της έγραψα; Να σας πω ότι έχασα το φως μου από τον κύριο Παπανδρέου που έδινε οδηγίες να διώξουν τη γυναίκα μου και εμένα ως κοινούς αλήτες και απατεώνες; Να σας πω ότι έχω περάσει τα τελευταία πέντε χρόνια άπειρες νύχτες αγωνίας και για το έτερο ήμισύ μου; Να σας πω ότι πήγα, αθωώθηκα στο εφετείο και με ρώτησε η εισαγγελεύς, η Σεβαστή, «σας επέτρεψαν να ψηφίσετε κύριε Τράγκα;». Πενήντα χρόνια δημοσιογράφος κυρίες και κύριοι.Πενήντα χρόνια δημοσιογράφος. Πενήντα ένα. Κακώς ή καλώς πενήντα ένα χρόνια δημοσιογράφος. Με ρωτάτε λοιπόν αν αυτή η τιμωρία θα συνεχιστεί. Ζείτε ένα μνημόνιο κυρίες και κύριοι, ζούμε για την ακρίβεια. Ένα μνημόνιο κατοχής. Και ο καθένας πληρώνει μικρό ή μεγάλο τίμημα πέραν των φόρων και της φυσικής εξόντωσής του που καλείται να πληρώσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα φίλες και φίλοι. Αυτή είναι η οδυνηρή πραγματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
'Εχει τα 5.000.000 για το MEGA ο Ψυχάρης