Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Κοντονής: «Αθλια οπαδικά έντυπα χρηματοδοτούνται από παράγοντες»

Ιδιαίτερα επιθετική ανακοίνωση που «φωτογραφίζει» τον Ολυμπιακό εκδόθηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού, προφανώς λόγω της δήλωσης Σάββα Θεοδωρίδη κατά του Κοντονή μετά τη λήξη του χθεσινού τελικού («αφιερώνω το Κύπελλο αυτό εξ ολοκλήρου στον κ. Κοντονή» και «θα είναι κατάρα αν μείνει και του χρόνου»). Η ανακοίνωση κάνει λόγο για «ευρεία μερίδα παραγόντων του αθλήματος, οι οποίοι» (μεταξύ πολλών άλλων που αναφέρει) «εξαντλούνται στο επίπεδο της προπαγάνδας και
χρηματοδοτούν άθλια οπαδικά έντυπα, τα οποία ψευδολογώντας και συκοφαντώντας εναντίον όσων δεν είναι αρεστοί, ενσταλάζουν το δηλητήριο του μίσους και της καχυποψίας». 

Ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα ζητώντας από τον υφυπουργό να αναφέρει ονόματα. Ακολούθησε από την πλευρά Κοντονή ανταπάντηση ότι ονόματα και διευθύνσεις υπάρχουν στις δικογραφίες. Τον τελευταίο, μέχρι στιγμής, λόγο είχε ανάρτηση στο fb του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά: «Ονόματα κύριε Υπουργέ. Αφήστε τις "διαρροές" και τους "κύκλους" και απαντήστε με ονόματα. Όχι το "περιβάλλον", εσείς προσωπικά. Απαντήστε μας ποιους εννοείτε...», αναφέρει.