Τρίτη 3 Μαΐου 2016

«Μαρία Δεναξά, ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ»!

ΟΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 

Φαίνεται απίστευτο αλλά δεν είναι όταν έχουν προηγηθεί τόσα άλλα. Ο λόγος για το απειλητικό «τουίτ» του Χρήστου Παππά για τη Μαρία Δεναξά που της εύχεται όχι «χρόνια πολλά» αλλά να έχει… λίγα χρόνια! Γράφει: «@mdenaxa πρακτοράκια αμερικανοκομμουνιστές ρουφιάνοι και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ»!
Η δημοσιογράφος απάντησε μέσω facebook στη ανάρτηση κάνοντας λόγο για «ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα». Μαζί ανάρτησε άλλα μηνύματα - κάποια ιδιαίτερα υβριστικά - προερχόμενα από οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Η Μαρία Δεναξά έγραψε στο fb:
«Αντιπαρέρχομαι την απειλή και τις ''ευχές'' που μου έστειλε το ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα, με αφορμή ένα tweet που έκανα το Μεγάλο Σάββατο και υπενθυμίζω πως σε καιρούς μεγάλης ύφεσης, όπως αυτούς που ζούμε σήμερα, ο φασισμός και η ρητορική του μίσους και της βίας γιγαντώνονται από την ανοχή μιας απελπισμένης κοινωνίας, όπου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρχίζει να φθίνει επικίνδυνα. 

Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν μπει στον πειρασμό να υποστηρίξουν την Χ.Α. στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές. Πριν το κάνουν, ας λάβουν υπόψη τους πως ο φασισμός που επιθυμούν κι επικροτούν σήμερα πρώτα έρχεται για τους ''άλλους'' και μετά για όλους. Ας μην βάλουμε λοιπόν την πατρίδα μας σε νέες άσχημες περιπέτειες. Εκτός κι αν είναι αυτό που επιδιώκουμε και θέλουμε... Στην πρώτη φώτο, άλλη μια γεύση από νεοναζιστική παράνοια. Απο την τρίτη φωτο και μετα, δείγματα φασιστικού μίσους απο "φίδια" που μόλις εκκολάφθηκαν =>»