Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Σφοδρή επίθεση Γιαννακόπουλων κατά Αλαφούζου για Σκάι, σάιτ κ.λπ.

ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ»

Ανοικτή επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο και στα δημοσιογραφικά του Μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, σάιτ) εξαπέλυσε η οικογένεια Γιαννακόπουλου, με αφορμή αναφορά τού Αχιλλέα Μπέου σε αυτήν κατά την εμφάνισή του στη Δίκη της Δευτέρας που παρουσιάζει στην τηλεόραση του Σκάι ο Κυριάκος
Θωμαΐδης. Στην σκληρή ανακοίνωση γίνεται λόγος για την επερχόμενη επιτυχία του μπασκετικού Παναθηναϊκού (δίνει το βράδυ της Τετάρτης τον πρώτο του αγώνα με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ) για την οποία «τόση απειλή αισθάνονται ορισμένοι», όπως αναφέρεται (και φυσικά με το «ορισμένοι» δεν εννοεί ανθρώπους εκτός Παναθηναϊκού).

Το πιο καυτό σημείο της ανακοίνωσης (που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δεν υπογράφεται από τον τωρινό ιδιοκτήτη της, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά από την οικογένεια Γιαννακόπουλου) είναι το υστερόγραφό της όπου διαβάζουμε: «Προκαλεί τουλάχιστον απορία σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού πως δύο ΜΜΕ κοινής ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα του Παναθηναϊκού, αφενός μεν επιτρέπουν τη λασπολογία εις βάρος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, αφετέρου δε αναπαράγουν το περιεχόμενο με θέρμη τόσο ραδιοφωνικά, όσο και στο διαδίκτυο». 

 Θα συνεχίσει η «Πράσινη»; 

Είναι πιθανό ότι στην αθλητική εφημερίδα ιδιοκτησίας Δημ. Γιαννακόπουλου, την «Πράσινη», θα υπάρξει στην έκδοση της Τετάρτης συνέχεια στο θέμα. Άλλωστε, από την «Πράσινη» έχουν εξαπολυθεί κατά καιρούς σφοδρές επιθέσεις κατά προσώπων με τα οποία είχε έρθει σε αντιπαράθεση ο Δ.Γ., όπως ήταν παλιότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και αργότερα ο Σταύρος Κοντονής.

Η επίμαχη αναφορά του Αχιλλέα Μπέου ήταν για τον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Πούλιο ο οποίος εισηγήθηκε την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την υπόθεση Koriopolis, δηλαδή από το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο που έγινε γνωστό το 2011 και για το οποίο η δίκη έχει προγραμματιστεί να αρχίσει αυτήν την εβδομάδα με μερικές δεκάδες κατηγορουμένων! Ο Μπέος υποστήριξε ότι ο δικαστικός γνωρίστηκε με τον ιδιοκτήτη τού Ολυμπιακού μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Η ανακοίνωση 

Αναλυτικά η θέση της οικογένειας Γιαννακόπουλου:
«Με αφορμή τα όσα αυθαίρετα συμπεράσματα εξέθεσε ο πασίγνωστος για τη δράση του και την αξιοπιστία του, Μπέος, σε τηλεοπτική εκπομπή, θα επιθυμούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: 
- Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μια εξόχως δημοφιλής ομάδα και πλήθος δημοσίων λειτουργών είναι κάτοχοι διαρκείας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι, ως οικογένεια Γιαννακόπουλου να τους γνωρίζουμε όλους προσωπικά. 
- Για τον συγκεκριμένο δημόσιο λειτουργό στον οποίο αναφέρθηκε ο γνωστός για τη διαδρομή του, Μπέος, υπάρχει ένορκη κατάθεση ότι δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά 
- Η διαδρομή του καθενός είναι γνωστή στην Ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος μπορεί να ξεχωρίσει τη συνέπεια από τον καιροσκοπισμό, τον επιτυχημένο από τον αποτυχημένο. Γιατί τον κόσμο δεν τον κοροϊδεύει κανείς. 
- Όσες προσπάθειες κι αν γίνουν μήπως και διαβρωθεί η σχέση των φίλων του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και το πιο ένδοξο κι επιτυχημένο τμήμα που κρατά ψηλά τη σημαία του συλλόγου, όσα ψέματα κι αν εκτοξευθούν, όση λάσπη κι αν επιστρατευτεί, δεν θα υπάρξει το ποθητό, για μερικούς, αποτέλεσμα. 
- Δεν είναι τυχαία επίσης η χρονική επιλογή της εκτόξευσης της λάσπης, όταν η ομάδα αρχίζει την προσπάθειά της για πρόκριση στο φάιναλ φορ! 
Τόση απειλή αισθάνονται ορισμένοι από επερχόμενη επιτυχία του Παναθηναϊκού ώστε να επιστρατεύουν ακόμα και τον Μπέο; ΥΓ: Προκαλεί τουλάχιστον απορία σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού πως δύο ΜΜΕ κοινής ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα του Παναθηναϊκού, αφενός μεν επιτρέπουν τη λασπολογία εις βάρος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, αφετέρου δε αναπαράγουν το περιεχόμενο με θέρμη τόσο ραδιοφωνικά, όσο και στο διαδίκτυο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
1) Στάση εργασίας στο MEGA, δεν καταβλήθηκε το δεύτερο μισό του μισθού. Στάση αναμονής από τους τεχνικούς
2) Δραματικές εξελίξεις στον Τύπο. «Να ξεχάσουμε το αγγελιόσημο»