Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΕΣΗΕΑ: «Όλοι τώρα στο Κορωπί»!

ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ «ΜΙΣΗ» ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ 

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις από πλευράς ΕΣΗΕΑ για να αποτραπεί η έκδοση απεργοσπαστικών φύλλων. Μετά την ανάσχεση των προσπαθειών για έκδοση των Νέων και της Καθημερινής, η Ένωση επιχειρεί να μπλοκάρει τα πιεστήρια στα οποία θα τυπωθούν εφημερίδες που σπάνε την απεργία. Απ' όσα ξέρουμε μία εξ αυτών είναι
η SportDay, η οποία εργάζεται κανονικά, αλλά το SMS που έφτασε πριν από λίγο στα μέλη της ΕΣΗΕΑ κάνει λόγο για τρεις εφημερίδες που τυπώνονται σε ένα πιεστήριο. Το μήνυμα αναφέρει: «Όλοι τώρα στο Κορωπί, στη διασταύρωση Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βάρης Κορωπίου όπου τυπώνονται 3 απεργοσπαστικά φύλλα. Συνάντηση στα Everest Κορωπίου».

Η «μισή» εφημερίδα

Στη μεσημεριανή συνάντηση που έγινε στην ΕΣΗΕΑ ο γενικός διευθυντής τής SportDay Περικλής Γκιόλιας είπε ότι αν έστω και «μισή» εφημερίδα από τις άλλες κυκλοφορήσει, τότε θα εκδοθεί και η δική του. Ποια μπορεί να είναι η άλλη... μισή; Πολλές αθλητικές εφημερίδες είχαν το προσωπικό τους διαθέσιμο για να δουλέψει, αλλά με την πάροδο της ώρας μία μία αποσύρονταν. Τελικά έως αργά το βράδυ «έπαιζε» το όνομα μιας ακόμα εφημερίδας (και μιας με «συναφή» συμφέροντα), αλλά δεν ξέρουμε αν τελικά προχωράει σε σελιδοποίηση και εκτύπωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG: 
1) Απετράπη η έκδοση «Καθημερινής», «Νέων»! Έσπασε το «αθλητικό» μέτωπο 
2) Συναγερμός στην ΕΣΗΕΑ, SMS στα μέλη: «Ελάτε ΤΩΡΑ για περιφρούρηση»