Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Θέλει να μπει στον Alpha ο Σαββίδης;

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ - Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ

ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ

Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στο ποδόσφαιρο, μπήκε επιχειρηματικά στην οικονομία της χώρας, προσπάθησε να έχει λόγο στην πολιτική υποστηρίζοντας διακριτικά (μπορεί και όχι τόσο διακριτικά!) την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά περισσότερα από όλα θέλει μπει στα ΜΜΕ. Η αναφορά από
τις typologies.gr ότι ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με αντικείμενο συζήτησης τον Alpha, έρχεται να ενισχύσει τη φήμη ότι ο μεγιστάνας του ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω από μεγάλο, και αναδυόμενο, αθλητικό σάιτ. Εξάλλου, μιντιακές πληροφορίες τον ενέπλεκαν πριν από μερικούς μήνες με την έκδοση ιδιαίτερα φιλόδοξης εβδομαδιαίας πολυσέλιδης αθλητικής έκδοσης, με ένθετο περιοδικό, για την οποία είχε γράψει αποκλειστικά ο Harddog τον περασμένο Ιανουάριο, κάνοντας αναφορά ακόμα και στη στελέχωσή του (δείτε εδώ). Η πρόθεση για έκδοση εκείνης της εφημερίδας δεν προχώρησε και η ιδέα εγκαταλείφθηκε, αλλά είχαν γίνει κάποιες βασικές κινήσεις μεταξύ των οποίων και έρευνα αγοράς για το τι ζητούσε το αναγνωστικό κοινό. Ο ένας από τους δύο επιτελικούς που προορίζονταν για εκείνη την εφημερίδα αρθρογραφεί πλέον στο σάιτ για το οποίο κάναμε πιο πάνω λόγο.

Οι typologies.gr έγραψαν σχετικά για το θέμα Σαββίδη-Κοντομηνά και Alpha:
«Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται τον τελευταίο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Κοντομηνάς με θέμα τον Alpha. Ο Σαββίδης ενδιαφέρεται να αποκτήσει πρόσβαση στην τηλεόραση, ενώ ο Δ. Κοντομηνάς έχει στη διάθεσή του και αθλητική εφημερίδα, τη "SportDay"».

Θα διεκδικήσει συχνότητα;

Όπως διαβάζουμε σήμερα στους Zoornalistas, ο Ιβάν περιλαμβάνεται ανάμεσα σε εκείνους (και είναι πολλοί) που θα διεκδικήσουν μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές πανελλαδικής εμβέλειας (δείτε εδώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Κρίσιμη γενική συνέλευση εργαζομένων στο MEGA την Πέμπτη, τι διέρρευσε σήμερα για τις εξελίξεις με τις τράπεζες