Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Αυτό είναι το κοινό απεργιακό χτύπημα στην 1η σελίδα των κυριακάτικων

Το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης «Live»
Στο πλαίσιο της συμφωνίας που έγινε κατά τη συνάντηση των εκπροσώπων των αθλητικών εφημερίδων το πρωί του Σαββάτου, και για την οποία σας ενημέρωσε με λεπτομέρειες χθες ο Harddog (δείτε το σχετικό λινκ στο τέλος του κειμένου) οι αθλητικές εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν την Κυριακή με δυνατό κοινό απεργιακό χτύπημα στην πρώτη σελίδα, αλλά και
κοινό σχετικό κείμενο σε εσωτερική σελίδα.
(Κάνετε κλικ στο πρωτοσέλιδο της «Live» που κυκλοφορεί το πρωί για να διαβάσετε το σύντομο κείμενο της προβολής στο υπερσέλιδο).

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG 
1) Βόμβα στην απεργία! Όλες οι αθλητικές εφημερίδες θέλουν να κυκλοφορήσουν
2) Ποια ενότητα; Τα τσεκούρια του πολέμου και η συνέλευση της ΕΣΗΕΑ 

Το κοινό κείμενο για την απεργία στις εσωτερικές σελίδες των αθλητικών εφημερίδων:


«ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ Τ ΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»
Η θέση των αθλητικών εφημερίδων κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό:  Οι αθλητικές εφημερίδες, ήταν ΠΑΝΤΟΤΕ παρούσες και
πρωτοπόρες στις κατά καιρούς κινητοποιήσεις του δημοσιογραφικού κλάδου κι όχι μόνο. Είτε αυτές ήταν απεργιακές είτε είχαν κάποια άλλη μορφή. ΠΟΤΕ δεν έσπασαν απεργία, ΠΟΤΕ δεν επιχείρησαν να στήσουν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς.
Ετσι, και στη σοβαρότατη κινητοποίηση που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ για το ασφαλιστικό ΟΛΕΣ οι αθλητικές εφημερίδες αποφασίζουν από κοινού να κρατήσουν ενιαία γραμμή. Ενημερώνοντας τους αναγνώστες τους και ΟΛΟ τον ελληνικό λαό για τη θυσία ενός κλάδου, στο βωμό συμφερόντων που καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με την ευρύτατη πλειοψηφία των δημοσιογράφων. Το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων ΔΕΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ από κανέναν κρατικό φορέα. Δεν επιβάρυνε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ προϋπολογισμό. Δεν στοίχισε ούτε λεπτό στον Ελληνα φορολογούμενο.
Πρώτα το έκλεψαν με τα δομημένα ομόλογα. Μετά του πήραν σχεδόν 100 εκατομμύρια με το PSI. Τώρα, η κυβέρνηση του κόβει και το αγγελιόσημο, την εισφορά των διαφημιζόμενων, οδηγώντας το στον θάνατο με τον πιο στυγνό τρόπο.
Οι αθλητικές εφημερίδες δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι αυτό το έγκλημα. Όπως δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι κανένα από τα εγκλήματα –και δεν αναφερόμαστε μόνο στην παρούσα κυβέρνηση- που έγιναν και γίνονται στο ασφαλιστικό και αφορούν άλλους κλάδους και σχεδόν το σύνολο του ελληνικού λαού.
Θα ενημερώνουμε καθημερινά, τους χιλιάδες αναγνώστες μας. Κι η ενημέρωσή μας θα είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ. Δεν υπάρχει δεξιός και αριστερός ασφαλισμένος. Όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα στην περίθαλψη, στην συνταξιοδότηση, στην επικούρηση. Και γι’ αυτά τα δικαιώματα δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε.

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 
GOAL NEWS 
LIVESPORT 
SPORTDAY 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 
ΠΡΑΣΙΝΗ 
ΓΑΥΡΟΣ 
Η ΓΑΤΑ