Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Χτύπησε κόκκινο την Κυριακή το Sport24.gr, ρεκόρ επισκεψιμότητας

ME 3.219.216 ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΕΛΙΔΩΝ - ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ»

Η περασμένη Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, ήταν πολύ πλούσια σε «χτυπήματα» για τον Sport24.gr που σημείωσε το δικό του («προσωπικό») ρεκόρ με 558.014 μοναδικούς επισκέπτες (ως πηγή δίνεται το AT Internet). Κορυφαίο γεγονός της ημέρας ήταν το ντέρμπι Ηρακλή-ΠΑΟΚ και τα όσα ακολούθησαν, αλλά, φυσικά, «χτυπήματα»
έδωσε και ο απόηχος του σαββατιάτικου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών μεταφράζεται σε 3.219.216 ανοίγματα σελίδων (pageviews), αλλά το εντυπωσιακό στοιχείο έρχεται από την προέλευση των επισκέψεων:
Περίπου οι μισές από αυτές, το 48,5% συγκεκριμένα, προήλθαν από σμάρτφον και τάμπλετ! Πράγμα που δείχνει ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού ενημερώνεται πλέον «εν κινήσει», ανά πάσα στιγμή και όπου βρεθεί, χωρίς να χρειάζεται σταθερό σημείο.
Από τον Sport24,gr αναφέρεται ότι «Η έμφαση στο premium περιεχόμενο, το ρεπορτάζ, η ανάλυση των γεγονότων, οι εμπεριστατωμένες απόψεις, καθώς και οι πρωτοποριακές Live blog και Live match πλατφόρμες σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα δημοφιλή mobile εφαρμογή και την πολυπληθή ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, κέρδισαν ακόμη μια φορά τους αναγνώστες, οι οποίοι επέλεξαν το Sport24.gr για την πληροφόρηση τους».

«Όλοι ανταποκρίθηκαν»

Σχετικά ο Μάνος Μίχαλος, Διευθυντής Περιεχομένου της 24MEDIA δήλωσε: «Το Sport24.gr σε ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός στηρίχθηκε στην αντικειμενική κάλυψη, την άμεση ενημέρωση και τον καθαρό και χωρίς καθοδήγηση σχολιασμό. Όλοι οι δημοσιογράφοι ανταποκρίθηκαν με αρτιότητα και προσήλωση στις ανάγκες του ρεπορτάζ κερδίζοντας ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του κοινού, σε ένα παιχνίδι που ήταν αρκετά δύσκολο κυρίως εκτός γηπέδου»