Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

O Σπορ FM του Αλαφούζου αφού δεν (μπορεί να) πάει στο Καραϊσκάκη, πάει με έναν «στρατό» στο ΟΑΚΑ!

Είναι γνωστό ότι ο χωρίς έλεος πόλεμος Αλαφούζου-Μαρινάκη προκάλεσε παράπλευρες δημοσιογραφικές απώλειες. Δεν είναι μόνο οι επιθέσεις που έγιναν με ντροπιαστικές δημοσιεύσεις, ακόμα και με σεξιστικές αναφορές, κατά αθλητικών συντακτών, όπως μία από αυτές των τελευταίων ημερών (δείτε εδώ). Ούτε είναι οι απολύσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο αυτού του πολέμου. Είναι και το ότι οι συνάδελφοι δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους όπως
πρέπει. Ποιος αναγνωρίσιμος δημοσιογράφος με ερυθρόλευκες συλλογικές κατευθύνσεις έχει την τόλμη να πάει σε αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο Λεωφόρο τελείως ανενόχλητος; Και ποιος στο Καραϊσκάκη; Όπου από καιρό ο Σκάι και ο Σπορ FM δεν μπορούν να δουλέψουν όπως πρέπει. Τους απαγορεύεται. Και επειδή ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός ανήκει πλέον στον Αλαφούζο τον πάταξαν έξω – κυριολεκτικά τον πέταξαν – από τις μεταδόσεις των αγώνων, ακόμα και των ευρωπαϊκών. Την πρώτη φορά που έγινε αυτό (αν θυμόμαστε καλά στο παιχνίδι με την Μπάγερν) ο Σπορ FM συνέχισε τη μετάδοση από το στούντιο με τη βοήθεια της τηλεόρασης!

Από τότε στέλνει συντάκτη στους αγώνες τού Φαλήρου που κάνει μεταδόσεις από κινητό τηλέφωνο και φυσικά ο ήχος που φτάνει στους ραδιοφωνικούς δέκτες είναι ποιοτικά πολύ κακός, αντίθετα με τους άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς που μεταδίδουν μέσω της λεγόμενης «ευθείας γραμμής». Σήμερα, λοιπόν, που ένα σημαντικό ντέρμπι γίνεται στο ΟΑΚΑ και αφορά τον Ολυμπιακό (φυσικά μαζί και την ΑΕΚ), ο Σπορ FM στέλνει έναν ολόκληρο δημοσιογραφικό στρατό, όπως συνηθίζει να λέει και ο Καρπετόπουλος.

Στην περιγραφή έχει τους Σωτήρη Κωσταβάρα με τον Κώστα Μιαούλη και στον σχολιασμό τον Νίκο Κατσαρό, ενώ όπως διαβάζουμε στο δελτίο Τύπου που πήραμε οι «Κώστας Κετσετζόγλου, Γιώργος Τσακίρης, Γιώργος Νοικοκύρης, Χριστόφορος Ευαγγελάτος, Γιώργος Μαραθιανός και Γιάννης Σταυρόπουλος θα είναι… ακροβολισμένοι και θα σας μεταφέρουν τα πάντα ζωντανά πριν και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα» 

Η συνέχεια 

Όπως μας πληροφορεί το ίδιο δελτίο Τύπου: «Μετά το σφύριγμα της λήξης η ταχύτητα ανεβαίνει. Ακούστε στους 94,6 από το φινάλε του ματς και ως τα μεσάνυχτα σχόλια και αναλύσεις από τους σχολιαστές του ΣΠΟΡ FM αλλά και κορυφαίους Έλληνες αθλητικογράφους με συντονιστή στον Σταύρο Χονδροθύμιο. Τα μεσάνυχτα ακριβώς και μέχρι όσο πάει Κώστας Κετσετζόγλου και Γιώργος Νοικοκύρης ανοίγουν τις γραμμές. Ο λόγος περνάει σε εσάς και το ντέρμπι συνεχίζεται μέχρι το πρωϊ».