Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Με πολύ κόσμο ο Σπορ FM στο ΟΑΚΑ (*)

Άλλο ένα σπουδαίο ραντεβού ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ακούστε την Κυριακή στις 19:30 το απόγευμα το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο από το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στέλνει στο ΟΑΚΑ την πιο μεγάλη ομάδα και σας μεταδίδει τα πάντα και σε ζωντανή σύνδεση από το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.
Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Σωτήρης Κωσταβάρας με τον Κώστα Μιαούλη. Σχολιάζουν ο Νίκος Κατσαρός. Κώστας Κετσετζόγλου, Γιώργος Τσακίρης, Τάσος Νικολογιάννης, Βασίλης Μοιρώτσος, Γιώργος Μαραθιανός, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Σωτήρης Ταμπάκος, Διονύσης Δεσύλλας και Γιάννης Σταυρόπουλος θα είναι… ακροβολισμένοι και θα σας μεταφέρουν τα πάντα ζωντανά πριν και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Και μετά το σφύριγμα της λήξης η ταχύτητα ανεβαίνει. Ακούστε στους 94,6 από το φινάλε του ματς και ως τα μεσάνυχτα σχόλια και αναλύσεις από τους σχολιαστές του ΣΠΟΡ FM αλλά και κορυφαίους Έλληνες αθλητικογράφους με συντονιστή στον Σταύρο Χονδροθύμιο. Τα μεσάνυχτα ακριβώς και μέχρι όσο πάει ο Κώστας Κετσετζόγλου και ο Νικόλας Βασιλαράς ανοίγουν τις γραμμές. Ο λόγος περνάει σε εσάς και το ντέρμπι συνεχίζεται μέχρι το πρωί.

(*) Το κείμενο είναι από δελτίο Τύπου του Σπορ FM