Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016

SMS Κυριάκου σε Χατζηνικολάου για τις επιθέσεις από Τράγκα. «Ντροπή σου!»

«ΟΠΟΤΕ ΦΥΓΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ» – Ο ΟΡΟΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ – ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ 

Τα ’σώψυχά του βγάζει κάθε πρωί ο Τράγκας μιλώντας στον Real FM για τον Κυριάκο. Σήμερα, αναρωτήθηκε – μεταξύ πολλών άλλων – :
αν είναι δυνατόν να μη σε πω γερμανικό προϊόν κατάψυξης, μπαρακούντα και γουρλομάτη, αγόρι μου;
Αυτό, βέβαια, είναι το λιγότερο. Τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα λέγονται
και ακούγονται μέρες. Αλλά στη σημερινή εκπομπή μάθαμε – από όσα είπε τουλάχιστον ο Γιώργος Τράγκας – ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμαρτυρήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την κριτική που του κάνει ο «θείος» (όπως τον αποκαλεί αστειευόμενος).

«Κάθε μέρα στέλνεις SMS, ντροπή σου!» είπε ο δημοσιογράφος. «Δεν έχεις ρωτήσει τον μπαμπά σου; Θέλεις να με μαζέψουν ή να με φιμώσουν; Με την αδερφή σου είμαι μια χαρά. Της έχω πάρει συνεντεύξεις. Εκείνη είναι τρία, τέσσερα, πέντε, έξι μήκη μπροστά. Στέλνεις μήνυμα σε ιδιοκτησία και θέλεις να σε συμπαθήσω;».

Ο όρος που βάζει πάντα στα συμβόλαιά του

Είπε πολλά ακόμα ο Τράγκας απαντώντας απευθείας, σε πρώτο πρόσωπο, στον Κυριάκο. Ότι κάνει ένα πρωινό σόου στο ραδιόφωνο εδώ και τριάντα χρόνια, από στα 51 που είναι στη δημοσιογραφία, και έχει ενοχλήσει πολλούς, αλλά δεν τα σπάει μαζί τους, ότι με τον Αλαφούζο έχει σχέσεις έρωτα και μίσους αλλά όποτε τον βλέπει χαιρετιούνται, ότι σε όλα τα συμβόλαια που υπογράφει υπάρχει ο όρος ότι μπορεί να φύγει, ή μπορεί να τον διώξουν, αρκεί να προηγηθεί επταήμερη ειδοποίηση και άλλα πολλά

Όποτε και αν «θα φύγω φιλικά» 

Και κάτι ακόμα είπε ο Γιώργος Τράγκας: «Ποτέ δεν πρόκειται να τριφτώ με τον Νίκο. Όποτε φύγω θα είναι φιλικά»