Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Ο Σπορ FM του Αλαφούζου μετάδωσε τις αποδοκιμασίας κατά… του Αλαφούζου

ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ

Δεν συνηθίζεται στα ελληνικά Μέσα ειδήσεις που αφορούν τα αφεντικά τους να προβάλονται και μάλιστα χωρίς περιστροφές και καθυστερήσεις. Όμως στην περίπτωση του Σπορ FM, ιδιοκτησίας Αλαφούζου, υπήρξε εξαίρεση στον κανόνα. Και λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ 0-0, διακόπηκε στον αέρα σχόλιο συντάκτη του σταθμού για να γίνει σύνδεση με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, απ όπου ο Διονύσης Δεσύλλας (είχε περιγράψει προηγουμένως το παιχνίδι) μετέφερε λεπτομερώς τα τεκταινόμενα σχετικά με τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν (και εξελίσσονταν) όχι μόνο κατά του προπονητή τού Παναθηναϊκού, του Γιάννη Αναστασίου, αλλά και – για πρώτη φορά τόσο έντονα – κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Ναι, είναι αυτονόητο αυτό που έγινε, αλλά δεν θα συνέβαινε, φανταζόμαστε, αν
το θέμα χειριζόταν για άλλη συναφή περίπτωση ο Σκάι του ίδιου ιδιοκτήτη.

Να θυμίσουμε ότι παλιότερα, τον περασμένο Ιανουάριο για την ακρίβεια, ο Αλαφούζος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή των Καρπετόπουλου, Πανούτσου (στην πρωινή ζώνη του Σπορ FM) για να παραπονεθεί σχετικά με σχόλιά τους και εκείνοι, μετά από πολλή συζήτηση, του είπαν «Μπορείτε να τηλεφωνείτε όποτε θέλετε» (διαβάστε εδώ το θέμα που είχε τίτλο «Μισή ώρα δημοκρατικής - live - αντιδικίας).

Και κάτι ακόμα: Πριν από μερικούς μήνες όταν συντάκτης του σταθμού τηλεφώνησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων για να δώσει έκτακτη είδηση σχετικά με τα δικαστικά θέματα που ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο (και οποία προβάλει ιδιαίτερα από τα Μέσα του ο Αλαφούζος), παραγωγός της εκπομπής που ήταν εκείνη τη στιγμή στον αέρα δεν του επέτρεψε, αυθαιρετώντας, να βγει στη δική του ώρα τηλεφωνικά ο συντάκτης από τα δικαστήρια! Και έτσι, η (νέα τότε) διεύθυνση του σταθμού (Γ. Κοσμάς) αναγκάστηκε να βγάλει στο ενδιάμεσο δελτίο ειδήσεων το τηλεφώνημα που απέρριψε ο παραγωγός.

Τις αποδοκιμασίες κατά του Αλαφούζου ανέβασε λίγο μετά το ραδιοφωνικό ρεπορτάζ (21:49 η ώρα ανάρτησης) και το σάιτ του Σπορ FM (φωτογραφία).

Σημείωση: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών αυτού του θέματος, να θυμίσουμε ότι το μπλογκ έχει καταφερθεί έντονα στο παρελθόν, απώτερο και πρόσφατο, κατά των δημοσιογραφικών Μέσων του Αλαφούζου. Και θα συνεχίσει να το κάνει όποτε το θεωρεί  σκόπιμο. Άλλο αυτό και άλλο το σωστό που πρέπει πάντα να λέγεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG
Παναθηναϊκός: Η αρρώστια προχωράει - ΠΑΟΚ: Άδειασε η αποθήκη από δικαιολογίες - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι διαιτητές δεν τον αφήνουν να αγιάσει!  
.