Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο Nova φοβάται πράξεις βίας κατά δημοσιογράφων της, τι απαντά ο ΟΣΦΠ

ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ TV - «ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ»

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ μπασκετικού Ολυμπιακού και Nova, γύρω από την περιγραφή και τον σχολιασμό του ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είχε διαμαρτυρηθεί με ανακοίνωσή του (διαβάστε εδώ την είδηση και τα παρελκόμενά της όπως γράφτηκαν από τον Harddog), η Nova απάντησε μέσω Forthnet και σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός δευτερολόγησε αναφέροντας ότι η διοίκησή του «έχει γίνει αποδέκτης σωρείας οργισμένων διαμαρτυριών από φιλάθλους της ομάδας» για τον τρόπο μετάδοσης των αγώνων της. Στην απάντησή της η ΚΑΕ εμπλέκει, με υπονοούμενο, τον ΟΤΕ TV με τον οποίο
πλέον συνεργάζεται, αναφέροντας σχετικά ότι «έχει επίσης διαπιστώσει την αναιτιολόγητη αυτή μεταστροφή στην πολιτική αναμετάδοσης των αγώνων του Ολυμπιακού, η οποία θεωρούμε ότι εκπορεύεται από τη διοίκηση της εταιρίας σας». Και αμέσως ακολουθεί το καρφί: «Ελπίζουμε ότι αυτό δεν οφείλεται στην έναρξη και ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας της ομάδας μας με ανταγωνιστικό συνδρομητικό κανάλι».

Κίνδυνος για πράξεις βίας 

Της δεύτερης ανακοίνωσης του Ολυμπιακού προηγήθηκε απάντηση της Nova (Forthnet) με την οποία αντικρούει τους ισχυρισμούς περί μεροληπτικής μετάδοσης και υπογραμμίζει το κίνδυνο για πράξεις βίας σε βάρος δημοσιογράφων της που στοχοποιούνται. Αναφέρει σχετικά, ότι τα κανάλια Novasports «εφιστούν την προσοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην αποφυγή ενεργειών που οδηγούν στην ‘‘στοχοποίηση’’ συγκεκριμένων δημοσιογράφων των καναλιών Novasports. Και ειδικά σε μια περίοδο όπου υπάρχει έξαρση φαινομένων βίας εις βάρος εργαζομένων στον τομέα του Τύπου».

«Παραπλανητικές αιτιάσεις» 

Σχετικά με τα περί στοχοποίησης ο Ολυμπιακός καλεί τη διοίκηση της Forthnert (Nova) «να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν για την μονομερή αυτή στάση σε βάρος της ομάδας μας και να αποφύγει, στο μέλλον, τυχόν περαιτέρω παραπλανητικές αιτιάσεις περί δήθεν στοχοποίησης των δημοσιογράφων του συνδρομητικού καναλιού NOVASPORTS από εμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG
Κυκλοφορεί η νέα εφημερίδα του Μπόμπολα