Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Σπάει το μέτωπο στο MEGA, διαλύθηκε η συνέλευση στις 5 το απόγευμα, τεταμένο κλίμα, νέα συνέλευση το βράδυ

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ; ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΟΦΟ! ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ 

UPDATE 23.30 Δευτέρας. Έληξε πριν από λίγο η βραδινή συνέλευση με πολύ μεγάλη συμμετοχή δημοσιογράφων αυτή τη φορά. Οι αντιπροτάσεις της διοίκησης, η δέσμευση για κατώτατο μισθό, το ψήφισμα που ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι και οι όροι που βάζουν. Τα επίπεδα των μισθών και πόσο θα μειωθούν Σε λίγο με νέα ανάρτηση όλες οι λεπτομέρειες στον HARDDOG.

Ολοκληρώθηκε κατά τις 5 το απόγευμα («διαλύθηκε» είναι η σωστότερη έκφραση αφού από νωρίς είχε αρχίσει να φυλλορροεί) η συνέλευση των δημοσιογράφων στο MEGA που άρχισε περί τις 3 το μεσημέρι. Ο λόγος; Τέθηκε θέμα απαρτίας, αφού είχε περάσει πολλή ώρα συζητήσεων, επειδή αρκετοί από τους μετέχοντες στο μεταξύ έφυγαν, προφανώς αδιαφορώντας για τις αποφάσεις. Επιβεβαιώθηκε πάντως και σήμερα, από όσα φάνηκαν, ότι το μέτωπο εντός του κτιρίου έχει σπάσει. Ιδιαίτερα μετά από ανεπιβεβαίωτες πρωινές πληροφορίες σύμφωνα
με τις οποίες διοικητικοί υπάλληλοι υπέγραψαν τις νέες μειωμένες συμβάσεις μόλις τις πήραν στα χέρια. Αλλά και μεταξύ των δημοσιογράφων το κλίμα είναι τεταμένο, αν όχι εκρηκτικό, καθώς ορισμένοι αν και βρίσκονταν στον 6ο όροφο, όπου και η αίθουσα της συνέλευσης, δεν εμφανίζονταν, προφανώς δείχνοντας τις προθέσεις τους. Τελικά αποφασίστηκε νέα συνέλευση για τις 9 το βράδυ, με αβέβαιη έκβαση.

** Στις συνελεύσεις παίρνουν μέρος και πρωτοκλασάτα ονόματα του καναλιού, μεταξύ των  οποίων και η Όλγα Τρέμη όπως μαθαίνουμε από ανάρτηση των  Zoornalistas (διαβάστε εδώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG
Σειρά δημοσιευμάτων από τις πρόσφατες εξελίξεις στο MEGA και άλλα θέματα Τύπου