Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Στοιχηματικό ένθετο η Goal News, στη Live μετακόμισε η επιτυχημένη Bet Cat

Με στοιχηματικό ένθετο κυκλοφορεί σήμερα (όπως θα γίνεται στο εξής κάθε μέρα) η Goal News. Είναι μία δοκιμασμένη λύση για σταματήσει η εφημερίδα την κυκλοφοριακή της κάθοδο, που ακολουθεί τη γενικότερη πτώση των αθλητικών εφημερίδων, αλλά στην περίπτωσή της είναι μεγαλύτερη των άλλων κορυφαίων του χώρου. Το στοιχηματικό ένθετοι της Gowl News αποτελεί μια πρώτη κίνηση του Πήγασου προς την κατεύθυνση των εκδόσεων για το Στοίχημα, καθώς στο συγκρότημα ετοιμάζεται, όπως έχουμε ξαναγράψει, η νέα δισεβδομαδιαία ανεξάρτητη στοιχηματική εφημερίδα. Την ίδια στιγμή, η Live Sport, ανταγωνιστική της Goal News, που έχει
από την πρώτη ημέρα τής έκδοσής της πλούσια, πολυσέλιδη και επιτυχημένη στοιχηματική ενότητα, εξασφάλισε τη συνεργασία τής στήλης Bet Cat, που επί χρόνια εμφανιζόταν με επιτυχία σε άλλες εκδόσεις και  ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Στοιχηματικό ένθετο καθιέρωσε τον τελευταίο καιρό και η SportDay στην έκδοση της Παρασκευής. που τιμάται 1,50 ευρώ, έναντι ενός ευρώ τις υπόλοιπες ημέρες.
Από σήμερα ο «Εσπρέσο» κυκλοφορεί με ένθετο το περιοδικό «Ποντάρισμα» που έβγαινε αυτόνομο από τις εκδόσεις Φιλιππάκη, αλλά η φθίνουσα πορεία του το οδήγησε στην... ενθετοποίηση.