Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Άβυσσος! Τα «Νέα» ξεμπροστιάζουν την κυβέρνηση και μετά την προστατεύουν

Ο ΔΟΛ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΤΙ- ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ, ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ, ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ «ΘΕΜΑ» ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ 

Ο ΔΟΛ είναι πάντα παρά τω πρωθυπουργώ. Παρά τη εξουσία (συγγνώμη, δεν ξέρω πώς βάζουν περισπωμένες και υπογεγραμμένες στη δοτική με το word ). Ο ΔΟΛ έχει θητεύσει στον χαμαιλεοντισμό με θαυμαστή συνέπεια στα χρώματα παραλλαγής. Δεν παύει βέβαια να θυμίζει ότι μπορεί και τραβάει κρυφά χαρτιά για να γίνει απειλητικός. Αλλά δεν το διαλαλεί. Τι εννοώ: Την Τρίτη έβγαλε την πληροφορία με το κούρεμα από τον Δήμο Αίγινας του λογαριασμού νερού τού Φλαμπουράρη κατά 4.000 ευρώ. Το είχε, το έγραψε, αλλά δεν το ’κανε δα και θέμα. Κανένα χτύπημα στην πρώτη σελίδα (πρώτη φωτογραφία). Σήμερα Πέμπτη ο αμετανόητος αντι-ΣΥΡΙΖΑ Παπαχρήστου έβγαλε αποκλειστικό ότι
Φλαμπουράρης μπήκε στην ευεργεσία των 100 δόσεων για οφειλές στο δημόσιο, ενώ αποδεικνύεται – λέει – ότι μπορούσε να πληρώσει. Και πάλι τα «Νέα» έκαναν επίδειξη δύναμης στις αντικυβερνητικές αποκαλύψεις με αυτήν την παρέλαση δυο ημερών, αλλά για μια ακόμα φορά δεν το πρόβαλαν. Ουδέν χτύπημα στην πρώτη σελίδα (δεύτερη φωτογραφία).

Μηδέ στο σάιτ της εφημερίδας το βλέπω ψάχνοντας τη ροή ειδήσεων από αξημέρωτα. Να μη το είδα το αποκαλυπτικό γεγονός;  Να μου ξέφυγε; Μπορεί. Αλλά στην πρώτη σελίδα του σάιτ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. προβεβλημένο. Τη «βρώμικη» δουλειά ανέλαβε να κάνει – προφανώς περιχαρές – το «Πρώτο Θέμα» του Θέμου.
Το οποίο, ώρα περασμένες 1.30 το μεσημέρι, το έχει σε περίοπτη θέση (τρίτη φωτογραφία).
Ενώ τα «Νέα», που είναι δικό του θέμα, το δημοσιεύουν σεμνά και ταπεινά στις εσωτερικές σελίδες. Δεν κράζουν. Φωνάζουν μόνο ότι «Εμείς είμαστε εδώ» για να μπουμπουνίσουμε αποκαλύψεις άμα χρειαστεί». Δεν θα το κάνουμε, υπονοούν. Δεν θα το κάνουμε τουλάχιστον όσο εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ θα είστε καλοί και τρυφεροί μαζί μας όσο καλός και τρυφερός είναι ο ΔΟΛ απέναντι στην κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG  
1) Ώρα 18:20: Ξαφνικά στάση εργασίας οι τεχνικοί του MEGA, δεν βγαίνει δελτίο απόψε. Τι θα γίνει αύριο
2 )Ο Zoogla(s) Μάκης, τα «Νέα» και η αστείρευτη πηγή ειδήσεων 
3) «Οι συνεντεύξεις Τύπου κατάντησαν κουκλοθέατρο» (με μαρινέτες;)