Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

«Γαλλικά» Χατζηνικολάου στον αέρα!

«ΧΕΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ., ΑΛΛΑ...» - ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΥΦΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ; – «ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ 200 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ»

Λάβρος κατά όσων γίνονται στη Νέα Δημοκρατία για τις εσωκομματικές εκλογές εμφανίζεται στον Real FM (και όχι μόνο εκεί), ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ιδιαίτερα στη χθεσινή εκπομπή του (Τετάρτη), ολοφάνερα εκνευρισμένος, εγκατέλειψε τη σινιέ γλώσσα της τηλεόρασης (και του σοβαρού ραδιοφώνου) και έφτασε σε λεκτικές υπερβάσεις – χωρίς μπιπ – όπως «μαλακίες» (πολλές φορές) και «χέστηκα»!

Κατά τα άλλα είναι σαφής η τοποθέτησή του εναντίον Σαμαρά στον οποίο αποδίδει «τεράστιο μερίδιο ευθύνης για ό,τι γίνεται» στο κόμμα, ενώ για τον Μεϊμαράκη ανέφερε ότι «παρότι τον υπονόμευε το μαγαζί» (το οποίο «πάνε για κλείσιμο») και πήρε το κόμμα από πολύ χαμηλό ποσοστό. όπως έλεγαν οι δημοσκοπήσεις, το οδήγησε σε ένα αξιοπρεπές ποσοστό. Όταν ρωτήθηκε από ακροατή πού βρίσκουν τα χρήματα οι υποψήφιοι για να κάνουν ακριβό προεκλογικό αγώνα και αν έχει παρακολουθήσει το θέμα είπε, προφανώς καυστικά, «κάτι έχει πάρει το αυτί μου» και αναφέρθηκε στα «γαλλικά» με τα οποία έλουσε ο Μεϊμαράκης στελέχη του κόμματος προχθές, και ιδιαίτερα τον Τσιμάρα «που ακόμα σκουπίζεται».

Οι φραστικές βόμβες (βόμβες για ραδιοφωνικό λόγο σε ώρα υψηλής ακροαματικότητας και όχι σε μεταμεσονύχτια ζώνη) άρχισαν όταν αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία πρέπει να κρίνονται οι υποψήφιοι.

«Αυτός που λέει μαλακίες»

«Αυτός που με ελαφρότητα ψηφίζεις τώρα γιατί είναι όμορφος, γιατί είναι ψηλός, γιατί πετάει ωραίες ατάκες, με ωραίο ύφος εννοώ – λέει μαλακίες με ωραίο ύφος – αυτός, λοιπόν, που τον επιλέγεις γιατί λέει μαλακίες με ωραίο ύφος, μεθαύριο θα κληθεί να σε κυβερνήσει».
(Αναγνωρίζετε κάποιον που «λέει μαλακίες με ωραίο ύφος» μεταξύ των τεσσάρων; Εμάς πάει καρφί το μυαλό σε έναν, αλλά μας μπερδεύει το «γιατί είναι όμορφος και ψηλός». Ελπίζουμε να πρόκειται για σχήμα λόγου και η ουσία να βρίσκεται στο «λέει μαλακίες με ωραίο ύφος»).

«Να μου την τρίψεις στη μούρη»

Ακόμα πιο εκνευρισμένος και επιθετικός ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου όταν – για πολλοστή φορά – ακροατής έθιξε το πολυσυζητημένο θέμα για την πιθανή κάθοδό του στην πολιτική: «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, θα μείνω στη δουλειά μου στην οποία θεωρώ ότι είμαι χρήσιμος. Την απάντηση κράτησέ την στον αρχείο σου – αν έχεις – για να μου την τρίψεις στη μούρη όταν κάνω το αντίθετο». Και λίγο μετά για τις θέση του στα προεκλογικά της Ν.Δ. ανέφερε: «Αυτά τα λέω επειδή τα πιστεύω, όχι γιατί έχω κάποιο συμφέρον. Να το πω πεζοδρομιακά: χέστηκα για το τι θα κάνουν! Με ενδιαφέρει όμως ως πολίτη να υπάρχει ισορροπία στη Δημοκρατία, να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση».

«Στην πλάτη μου 200 οικογένειες» 

Ενδιαφέρον έχει και ένα ακόμα σημείο των λόγων του σχετικά με το ασυγκρότητα της Real. «Εγώ στην πλάτη μου – μαζί με τον συνεταίρο και φίλο μου, τον Ανδρέα Κουρή – έχω 200 οικογένειες και δεν τις εγκαταλείπω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Και άλλα θέματα Τύπου