Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

«Οι συνεντεύξεις Τύπου κατάντησαν κουκλοθέατρο» (με μαριονέτες;)

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΣΗΕΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ;

Το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή του στον Sport24 Radio, ο Σταύρος Γεωργακόπουλος για να πειράξει τον Γιάννη Καραλή που άκουγε έξω από το στούντιο, είπε ότι σε όσους προπονητές (ή άλλους ανθρώπους των σπορ) κάνουν δηλώσεις και ο Καραλής έχει δυνατότητα παρέμβασης, υποβάλει πενήντα ερωτήσεις χωρίς τελεία. Ο Γιάννης Σερέτης – συμπαρουσιαστής του Σταύρου – απάντησε λέγοντας ότι προτιμάει τον Καραλή από εκείνους (τους συναδέλφους) που είναι «μουγκοί». Και διευκρινίζοντας πρόσθεσε μια ατάκα που λέει αλήθειες:
«Γιατί οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών έχουν καταντήσει και λίγο κουκλοθέατρο». Προφανώς ο φίλος Γιάννης Σερέης κάτι άλλο εννοούσε και δεν ήθελε να πει ότι στις συνεντεύξεις-κουκλοθέατρο υπάρχουν και κάποιες μαριονέτες για να ρωτούν. Δεν θα το έκανε ποτέ, ακόμα και αν είχε αυτή την άποψη. Αν και ενίοτε, λέω εγώ, σε κάποιες λίγες περιπτώσεις υπάρχουν ερωτήσεις-πάσες και απορίες-χάδια.

Με την ευκαιρία, μια και το έφερε ο λόγος για συνεντεύξεις Τύπου, τι έγινε με την περίπτωση δημοσιογράφου που σε συνέντευξη Τύπου μετά από εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού αποκάλεσε τον Αναστασίου «μ@λ@κ@», εις επήκοον όσων βρίσκονταν στην αίθουσα Τύπου. Ουδέποτε μάθαμε – τουλάχιστον επισήμως – και ουδέποτε γράφτηκε ποιος είναι αυτός δημοσιογράφος και ποια συνέχεια είχε η καταγγελία που έγινε τότε σε βάρος του στην ΕΣΗΕΑ.