Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Οι αρχικές εντυπώσεις από την πρεμιέρα Πανούτσου-Βαϊμάκη στον ΣΚΑΪ

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΩΝΗ – ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ – ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ «ΡΟΥΚΙ» ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΡΓΗ 

Πώς ήταν ο Αντώνης για πρώτη φορά χωρίς Αντώνη στην τηλεόραση; Πανούτσος δίχως Καρπετόπουλο είναι κάτι σαν Όλιβερ Χάρντι (Χονδρός) δίχως Σταν Λόρεν (Λιγνός) στον σινεμά. Αλλά, πάντως, φαίνεται πως πάει να δέσει ως δίδυμο με τον Κώστα Βαϊμάκη, ο οποίος έχει την ατάκα και μπορεί να παίξει πινγκ πονγκ σε ετοιμολογία με τον Πανούτσο, ιδιαίτερα όταν λυθεί περισσότερο τηλεοπτικά. Ο Βαϊμάκης είναι εξοικειωμένος με το μικρόφωνο, λόγω της μακράς θητείας του στο ραδιόφωνο, αλλά όχι και με τον τηλεοπτικό φακό. Τον οποίο «έχει» (και το έδειξε το βράδυ της Κυριακής) με άνεση ο Αντώνης Πανούτσος που ξέρει το τηλεοπτικό στούντιο πιο καλά από την κρεβατοκάμαρά του. Ο λόγος, όπως θα καταλάβατε, είναι για την κυριακάτικη πρεμιέρα του Kick off που απετέλεσε ταυτόχρονα
και το τηλεοπτικό βάπτισμα – εκτός του Βαϊμάκη – και των Βασίλη Βέργη, Βασίλη Παπαθεοδώρου. Οι οποίοι μαζί με τον εξοικειωμένο τηλεοπτικά Αλέξη Σπυρόπουλο αποτελούν το δημοσιογραφικό πάνελ της νέας αθλητικής εκπομπής του ΣΚΑΪ. Την πεντάδα πλαισιώνει ο παλαίμαχος διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας, που επίσης έχει πείρα από τηλεοπτικές παρουσίες.

Οι γενικές εντυπώσεις από την πρώτη εκπομπή είναι καλές, αλλά, βέβαια, αναμένεται βελτίωση. Πιο έτοιμος από τους ρούκι τηλεοπτικούς του Kick off φάνηκε ο Βέργης, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τον χειμαρρώδη λόγο του και τη διεισδυτική του ματιά στα γεγονότα. Παρουσίασε και στην τηλεόραση την άνεση που επί χρόνια έχει δείξει σε ΕΡΑ Σπορ, Sentra FM και τώρα στα πρωινά, στον Σπορ FM.

Προφανής πρόθεση των παρουσιαστών ήταν η ενημέρωση με χιούμορ και αρκετές φορές πέτυχαν να βγάλουν γέλιο. Μία από αυτές, όταν ο Πανούτσος είπε στον – πολύ υψηλότερό του Βαϊμάκη – να κοντύνει λίγο γιατί τόσα χρόνια είχε συνηθίσει διαφορετικά με τον Καρπετόπουλο στο πλάι του.