Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Η 28η Οκτωβρίου και πώς τρέφεται σήμερα το γερμανικό ζώο

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν χρειάζεται η σημερινή ημέρα για να θυμηθούμε τον Άξονα, τα δεινά που επέφερε στην Ελλάδα, τη λιμοκτονία και το σημαίνει κατακτητής. Μας το θυμίζουν συνεχώς εδώ και πέντε χρόνια οι σύγχρονοι κατακτητές, οι Γερμανοί, που φτιάχνουν το μέλλον της χώρας μέσα από την ανεργία. Τον περασμένο μήνα έμεινε άνεργος ο Βαγγέλης, την περασμένη βδομάδα η Αγγελική, χθες ο Θοδωρής.
Χωρίς να βομβαρδίζουν με βόμβες έχουν φέρει κατεστραμμένα εργοστάσια, ερειπωμένα σπίτια - χωρίς ρεύμα - και πληθυσμούς υποσιτισμένων. Ο Μεγάλος Λιμός του 1941-45 έχει ταξιδέψει στο 2015 με τους πυραύλους Πείνας Πείνας και τις ρουκέτες Ανεργίας Ανεργίας που εκτοξεύει το Βερολίνο ενώπιον των υποκλινόμενων ηγετών της υποταγμένης Ευρώπης.

Ό,τι δεν κατόρθωσε ο Χίτλερ το πέτυχε ο Σόιμπλε. Αυτός δεν θα χρειαστεί να αυτοκτονήσει όπως ο σχιζοφρενής πρόγονός του. Αυτός βλέπει τους λαούς και τους πολίτες τους να αυτοκτονούν και μέσα από τις δικές τους τραγωδίες τρέφεται το γερμανικό ζώο που υπάρχει μέσα του - το ίδιο ζώο που εξέθρεψε τη Γερμανία δύο καταστροφικών παγκοσμίων πολέμων. Οι Γερμανοί και οι μίσθαρνοι των Βρυξελλών υπόσχονται μια Ελλάδα που θα φτάσει στη δημιουργία μέσα από την ανεργία και στην ευημερία μέσα από την πείνα. Οι σύγχρονοι Μένγκελε θέλουν να το πιστέψουμε, τους βολεύει. Είναι το μόνο που δεν μπορούν να πετύχουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΕΤΙΚΌ ΣΧΟΛΙΟ
Αν η κυβέρνηση είχε χιούμορ