Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφορεί η νέα έκδοση του Μπόμπολα

«ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ» Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ – ΔΥΟ ΕΥΡΩ Η ΤΙΜΗ – Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10.00 (*) και 10.40 (**) της Παρασκευής. Η περίοδος που στον Πήγασο κρατούσαν κλειστά τα χαρτιά τους για τη νέα δισεβδομαδιαία (Τρίτη, Παρασκευή) στοιχηματική εφημερίδα πέρασε, και άρχισε η διαφημιστική προβολή, με την οποία έγιναν και επισήμως γνωστά τα δεδομένα της νέας έκδοσης: «Το Κουπόνι» ο τίτλος, δύο ευρώ η τιμή, 23 Οκτωβρίου – σήμερα δηλαδή, όπως προαναγγέλλεται! – η ημερομηνία έκδοσης και δύο οι τρόποι που θα παρατίθενται οι αγώνες του κουπονιού: και κατά ώρα έναρξης των αγώνων και κατά πρωταθλήματα. Ήδη, στο αθλητικό σάιτ του συγκροτήματος, στο sentragoal.gr, υπάρχει σε περίοπτη θέση η διαφήμιση – πάνω από το βασικό θέμα – στην οποία μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «καινοτόμο σχεδιασμό» και για την παράθεση όλων των εδικών συστημάτων (η διαφήμιση δημοσιεύεται στο τέλος αυτής της ανάρτησης). Όταν ο Harddog αποκάλυψε τις προετοιμασίες για νέα έκδοση του Πήγασου (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες και τις σκέψεις για το εγχείρημα), κόντρα στην άποψη ότι ο Μπόμπολας έχει αποφασίσει να
αποσυρθεί σιγά σιγά από τις εκδόσεις του (ή να τις υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο), υπήρξε απόλυτη σιωπή ή και άγνοια από μεγάλο μέρος του συντακτικού προσωπικού του συγκροτήματος.

Αυτό που λεγόταν, είναι ότι ετοιμαζόταν το καθημερινό στοιχηματικό ένθετο στην Goal News (κάτι που ήδη έγινε) και δεν υπήρχε περίπτωση για αυτόνομη έκδοση. Κάτι, βέβαια, που διαψεύστηκε από τα γεγονότα και ήδη από σήμερα η εφημερίδα θα υπάρχει στα περίπτερα.

Ο διπλός τρόπος παράθεσης των αγώνων έχει ιδιαίτερη σημασία για τους παίκτες του στοιχήματος (καθώς άλλοι προτιμούν τον έναν και άλλοι τον άλλον) και προϋποθέτει ιδιαίτερα πολλές σελίδες, ενώ η τιμή της έκδοσης είναι κατά μισό ευρώ χαμηλότερη από εκείνη των περισσότερων άλλων στοιχηματικών εκδόσεων.

«Το Κουπόνι» κυκλοφορούσε παλιότερα, ως μια προσεγμένη έκδοση που άρχισε καλά αλλά δεν ευδοκίμησε, από τον συνάδελφο Γιώργο Ριζεάκο, στην ιδιοκτησία του οποίου ήταν και ο τίτλος. Ο Γ.Ρ. αποτελεί επιτελικό στέλεχος και της τωρινής, υπό τον Πήγασο, έκδοσης.

Αρχικά ως ημερομηνία έκδοσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Harddog, είχε οριστεί η 16η Οκτωβρίου, αργότερα οι πληροφορίες μετέθεταν την ημερομηνία στον Νοέμβριο και τελικά η εφημερίδα βγαίνει στα περίπτερα σήμερα, Παρασκευή.

(*) ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10.00 της Παρασκευής: Η διαφήμιση από τον sentragoal.gr για την έκδοση του «Κουπονιού» (φαίνεται παρακάτω), που υπήρχε χθες βράδυ τουλάχιστον έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, αναγγέλλοντας την 23η Οκτωβρίου ως ημέρα έκδοσηw, σήμερα το πρωί δεν υπήρχε!
(**) ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10.40 της Παρασκευής. «Το Κουπόνι» κυκλοφόρησε, αλλά η εκτύπωση καθυστέρησε και η διανομή ήταν πλημμελής. Όπως μαθαίνουμε δεν διανεμήθηκε σε όλη την Ελλάδα. Είναι προφανές, ότι αποφασίστηκες εσπευσμένα η έκδοση, η οποία είχε προγραμματιστεί (όπως αναφέρουμε στο ρεπορτάζ που προηγείται) αρχικά για τα μέσα Οκτωβρίου και αργότερα υπήρξαν πληροφορίες για Νοέμβριο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG
Άλλα θέματα για τον Τύπο