Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αντεπίθεση από σήμερα του «Γαύρου» με Κουρτάκη. Τι αλλάζει, τι προσφέρει, ποιος μιλάει, ποιοι γράφουν

Από σήμερα ο «Γαύρος» υπό τη νέα ιδιοκτησία του, «Αλλάζει σελίδα», όπως είχε αναγγείλει στο χθεσινό κυριακάτικο φύλλο (δεύτερη φωτό). Το νέο ξεκίνημα της εφημερίδας του Γιάννη Κουρτάκη συνοδεύεται με μια δημοσιογραφική επιτυχία: τη μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Φορτούνη, αυτή την στιγμή δημοφιλέστερου και πιο πολυσυζητημένου Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Ο 23χρονος άσσος δηλώνει στον βασικό τίτλο τού πρωτοσέλιδου ότι ζει το όνειρό του, πως ήταν πάντα Ολυμπιακός και ότι «Μένω εδώ και τα θέλω όλα».
Μια άλλη ατάκα του που έχει προβληθεί σε υπότιτλο με κόκκινο αρνητικό, είναι ότι «Έχουμε τον καλύτερο πρόεδρο, εκείνος με έφερε και με στηρίζει». Η εξόρμηση του «Γαύρου» στηρίζεται με την προσφορά,
μέσω κουπονιών, 200 εισιτηρίων για το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά και με δωρεάν CD μουσικών επιτυχιών. Ιδιαίτερα προβάλλονται οι αρθρογράφοι της εφημερίδας μεταξύ των οποίων είναι ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιάννης Παπαγιάννης.

Τις τελευταίες ημέρες, αφ’ ότου έγινε γνωστή η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας από τον Αντώνη Πίκουλα στον Όμιλο Κουρτάκη, έχουμε τη αίσθηση – αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί, ή όχι, με τον καιρό – ότι τα πρωτοσέλιδα του «Γαύρου» είναι περισσότερο δημοσιογραφικά και απέχουν από πολύ σκληρούς τίτλους με σεξιστικά υπονοούμενα, όπως αυτό στην τρίτη φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Ο Κώστας Φορτούνης «στην τάξη χωρίς βιβλία, αλλά με το ‘Φως των Σπορ’»