Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Αν υπάρχει κόλαση του Τύπου...

ΤΑ 70ΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ»

Η «Αθλητική Ηχώ» βρίσκεται στην καρδιά και στη σκέψη μας. Αυτό το μικρό κομματάκι, εδώ στον Harddog, δεν είναι ένα ακόμα μνημόσυνο. Είναι η υπενθύμιση στους νεότερους ότι η «Α.Η» πρωτοκυκλοφόρησε πριν από 70 χρόνια, σν σήμερα το 1945, και υπήρξε η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα στη ιστορία των ελληνικών εκδόσεων. Η μήτρα που γέννησε δεκάδες κορυφαίων αθλητικών συντακτών. Ανάμεσά τους και ο Θόδωρος Νικολαΐδης, ένας άλλος γενάρχης του αθλητικού Τύπου. Γιατί από την «Ηχώ» άρχισε την καριέρα του ο μετέπειτα εκδότης του «Φωτός» και επί σειρά ετών μοναδικός ανταγωνιστής της.
Και έτσι, γράφοντας αυτά τα λίγο λόγια, σκεφτόμαστε ότι αν υπάρχει κόλαση του Τύπου, εκεί θα βράζουν αιώνια στα καζάνια της εκείνοι που τη διαπόμπευσαν στο τέλος της ζωής της.
Καλοί φίλοι, με ανιδιοτέλεια και με ανωνυμία για το πλατύ κοινό, έχουν (από χρόνια) δημιουργήσει μια σελίδα στο facebook για τη Μαμά Ηχώ (Γιαγιά για άλλους). Αν θέλετε την επισκέπτεστε εδώ. Στα παρακάτω λινκ, θα βρείτε παλιά δημοσιεύματα στον του Harddog για την «Ηχώ μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
1) Αθλητική Ηχώ, το εκδοτικό «Βυζάντιο» που γεννήθηκε σαν σήμερα το ’45
2) «Οχι» Τσίπρα στην «Αθλ. Ηχώ» όταν την κατάντησαν εφημερίδα με τσόντες
3) Αθλητική Ηχώ: Λάθη, στραβά και πάθη 
4) Τα πρόσωπα της «Α.Η.» κατέκλυσαν τον Τύπο
5) Δέκα χρόνια από το μεγάλο τραύμα στην «Αθλητική Ηχώ»
6) H «Αθλητική Ηχώ», τα γενέθλια και το πικρό παράπονο της Αγγελικής
7) ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΙΔΗΣ: Οι χρυσές γόπες μου στην Α.Η και ο αρχαιολόγος του μέλλοντος