Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα μεταγραφή το sport24.gr

Ανανέωση, Τρίτη 10 π.μ.  Στο δυναμικό του sport24.gr από σήμερα, Τρίτη, και ο Νίκος Μποζιονέλος. Ο οποίος, γενικότερα, αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε επαγγελματική κινητικότητα. Πριν από περίπου 10 ημέρες ανέλαβε καθήκοντα στην SportDay – αρκετό διάστημα αφ’ ότου είχε εγκαταλείψει τον ημερήσιο Τύπο – ενώ την περασμένη εβδομάδα παραιτήθηκε από το gazzetta.gr αναγγέλλοντας τη μετακίνησή του σε άλλο μέσον το οποίο μόλις σήμερα έγινε γνωστό. Ο Νίκος θα συνεχίσει στο Sport24 την επιτυχημένη στήλη που διατηρούσε στο gazzetta για τα μίντια.
Η μάχη στις κορυφαίες αθλητικές ιστοσελίδες είναι σε εξέλιξη και οι κινήσεις ενδυνάμωσης αναμένεται να συνεχιστούν. Ιδιαίτερα το sport24.gr συνδυάζει την «επίθεση» για την κορυφή με την επέτειο των δέκα χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του (δείτε εδώ), ενώ και τα άλλα ιντερνετικά αθλητικά Μέσα έχουν ανασυντάξει τις δυνάμεις τους. Το ίδιο συνέβη και με το sport-fm.gr που ανέβασε εντυπωσιακά τους τελευταίους μήνες τους δείκτες επισκεψιμότητας (δείτε εδώ τα στοιχεία).
Ανανέωση, Τρίτη 10 π.μ.: Περίπου δέκα ημέρες αφότου παραιτήθηκε από τον sport-fm.gr (δείτε εδώ) ο Ηρακλής Αντύπας έκανε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη το ντεμπούτο του στο Sportτ24 Radio. Καλοστέριωτος.