Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Λάλας και Μένιος Σακελλαρόπουλος στον Sport24 Radio, πώς άρχισαν

ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ – ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ-ΚΩΣΤΑ ΒΑΪΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΚΑΪ 

Λίγο πριν μπει ο κατ’ εξοχήν φθινοπωρινός μήνες, ο Οκτώβριος, τα αθλητικά ραδιόφωνα έχουν ολοκληρώσει τις βασικές τους αλλαγές, με καινούργιες συνεργασίας, νέες εκπομπές και αναπροσαρμοσμένα προγράμματα. Προηγήθηκε ο Σπορ Fm, ο οποίος στην προσπάθειά του να διατηρηθεί στην κορυφή των ακροαματικοτήτων ανανέωσε το πρόγραμμά του και διεύρυνε την οπτική του ματιά, η οποία ώς την αλλαγή της ιδιοκτησίας του (Γιάννης Αλαφούζος) και της διεύθυνσής του (Γιώργος Κοσμάς), ήταν ως έναν βαθμό μονομερής, είχε συγκεκριμένη κατεύθυνση και άφηνε δυσαρεστημένη μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων ορισμένων συλλογικών προτιμήσεων. +/- Δείτε τη συνέχεια

Ο Σπορ Fm, όπως έχει ξαναγράψει ο Harddog (δείτε εδώ), ενισχύθηκε από τον Μάιο με δυνατά ονόματα της αθλητικής δημοσιογραφίας. Αρχικά με τους Βασίλη Βέργη, Σάββα Λιβάνιο, Άρη Ασβεστά και αργότερα, μεταξύ άλλων, με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Βασίλη Παπαθεοδώρου.

Με τη σειρά του ο Sport24 Radio άρχισε από τη Δευτέρα την αντεπίθεση με το νέο πρόγραμμά του και την προσθήκη ονομαστών συνεργατών, μεταξύ των οποίων ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και οι Θανάσης Λάλας, Χάρης Παυλίδης. Οι δυο τελευταίοι θα εμφανίζονται κάθε Δευτέρα, στις 9.30 έως τα μεσάνυχτα. Στη χθεσινή εκπομπή τους είχαν συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την οποία βγήκε μια ατάκα που «έγραψε»: «Εγώ παίζω μπάλα και ο Άδωνις τένις».

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος θα εμφανίζεται καθημερινά στους «Τρεις μπαλαδέρος», εκπομπή με ανοικτές τις τηλεφωνικές γραμμές, μαζί με τους Διονύση Βερβελέ (ρεπορτάζ Ολυμπιακού) και Βαγγέλη Αρναούτογλου (ρεπορτάζ ΑΕΚ), το πρόγραμμα των οποίων επιμηκύνθηκε κατά μία ώρα: από τις 3 έως τις 6 το απόγευμα. Ο Σακελλαρόπουλος αντικατέστησε τον Μπάμπη Τσιμπίδα (ρεπόρτερ Παναθηναϊκού) ο οποίος είχε αντικαταστήσει με τη σειρά του τον Κώστα Μανωλιουδάκη. Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος διευκρίνισε ότι δεν εμφανίζεται στην εκπομπή ως ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού αλλά ως δημοσιογράφος, Παναθηναϊκών αισθημάτων, που θα εκφράζει τη γνώμη του.

Στο δυναμικό του Sport24 Radιο περιλαμβάνεται και ο Κώστας Γκόντζος που θα εμφανίζεται κάθε Κυριακή βράδυ, από τις 12 έως τις 2, σε μια ζωτική ζώνη αφού προηγείται η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου. Μαζί του ο εκ Σπορ Fm προερχόμενος (διαβάστε εδώ για την αποχώρησή του) Ηρακλής Αντύπας. Ο τελευταίος έχει την ίδια ώρα εκπομπή (12 έως 2 μετά τα μεσάνυχτα)  από Δευτέρα έως Πέμπτη μαζί με τον Σταύρο Καραΐνδρο.

Στα νέα πρόσωπα του ραδιοφώνου του Sport24 είναι ο Γιάννης Σερέτης (αρχισυντάκτης του Sport24.gr) που εμφανίζεται στη μεσημβρινή ζώνη 12-2 με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο και τον Βαγγέλη Μίχο (ο οποίος μετακινήθηκε από τη βραδινή στη μεσημβρινή ζώνη).

Από τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού, είναι η επάνοδος του παλιού επιτυχημένου ραδιοφωνικού διδύμου Τσάρλυ-Καίσαρη οι οποίοι συνυπήρξαν επί σειρά ετών σε άλλες συχνότητες, σε νυχτερινές εκπομπές, αλλά οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει. Θα τους ακούμε στις 9.30 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή με τον παλιό επιτυχημένο τίτλο «Σουτ-τηλεφώνημα».

Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα εμφανίζεται και ο «Μιντιάρχης» του Sport24.gr, ο Νικος Μποζιονέλος

Ο τηλεοπτικός Σκάι και το Kick Off

Με ενδιαφέρον περιμένουμε την Κυριακή στον τηλεοπτικό Σκάι το Kick Off με βασικούς παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο και Κώστα Βαϊμάκη. Ο Πανούτσος, αν δεν κάνουμε λάθος, για πρώτη φορά εμφανίζεται τηλεοπτικά χωρίς τον συνονόματό του, τον Αντώνη Καρπετόπουλο, με τον οποίο συμπορεύεται πλέον μόνο στο ραδιόφωνο του Σπορ FM.
Πρόβλεψη: Πανούτσος-Βαϊμάκης θα αποτελούσαν ένα δυνατό δίδυμο, με δεδομένο ότι, πέρα από τις γνωστές δυνατότητες του Αντώνη Πανούτσου, ο Κώστας Βαϊμάκης έχει επιτυχημένες παρουσίες στο ραδιόφωνο (Fight Club κλπ) όπου ξεχώρισε με το χιούμορ, την έξυπνη ατάκα και την αμεσότητα του λόγου του. Για τo Kick Off , και τους υπόλοιπους (πολλούς) συντελεστές του, διαβάστε εδώ τα όσα έχουν δημοσιεύσει οι Zoornalistas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG

1) Πήρε τέλος η σιωπηρή συνεργασία Κουρή-Άδωνη
2) Η φτήνια της Athens Voice