Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Εξαιρετική η δουλειά της μπασκετικής ομάδας της Live για το Νο 2 αφιέρωμα

Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει το σημερινό δεύτερο ένθετο αφιέρωμα της Live Sport, αυτή τη φορά για το Ευρωμπάσκετ που αρχίζει αύριο. Η εξαιρετική δουλειά – πέρα από τον σχεδιασμό – οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους τρεις βασικούς μπασκετικούς συντάκτες της εφημερίδας που εργάστηκαν για πολλές ώρες και με πολύ μεράκι: τους Γιάννη Ψαράκη, Γιώργο Κογκαλίδη και Γιάννη Αρμάο. Στο περιοδικό υπάρχουν και θέματα του Νίκου Παπαδογιάννη που θα συνεργαστεί εκτάκτως με τη Live σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Το ένθετο ένας χρήσιμος οδηγός στοιχείων, για να παρακολουθήσουμε με μεγαλύτερη γνώση και περισσότερο ενδιαφέρον τη μεγάλη διοργάνωση, ο τελικός της οποίας συμπίπτει με την ημερομηνία των εκλογών. Υπάρχουν πληροφορίες και πορτρέτα παικτών, παρουσίαση των ομάδων με τα ρόστερ τους, αναδρομές, συνεντεύξεις (Γ. Πρίντεζης, Κ. Παπανικολάου, Α. Πεδουλάκης), παρουσίαση των γηπέδων, το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα κλπ. Ακόμα, έχει πλούσια εικονογράφηση, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας προέρχεται από το προσωπικό αρχείο του Γιάννη Ψαράκη, του επικεφαλής της μπασκετικής ομάδας της εφημερίδας.
Στη Live Sport ευελπιστούν ότι και το δεύτερο ένθετο αφιέρωμα θα έχει, πέρα από τη δεδομένη δημοσιογραφική επιτυχία, και αντίστοιχη κυκλοφοριακή με το προηγούμενο, το οποίο εκτόξευσε τις πωλήσεις (δείτε εδώ). Η εφημερίδα κυκλοφορεί σήμερα και με απλή έκδοση στην κανονική καθημερινή τιμή (1,40) και με το ένθετο σε «σακούλα» έναντι 2 ευρώ.
Τώρα το επιτελείο της Live ετοιμάζει το τρίτο ένθετο που είναι αφιερωμένο στο Τσάμπιονς Λιγκ και το οποίο αναμένεται με ενδιαφέρον μετά τα δύο πρώτα επιτυχημένα αφιερωματικά τεύχη.