Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Αλλάζει η αθλητική ενημέρωση του ΣΚΑΪ

Από αυτή την Κυριακή η αθλητική ενημέρωση και ψυχαγωγία στον ΣΚΑΪ αλλάζει πρόσωπο και ύφος. Η εκπομπή «KICK OFF» με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη έρχεται να αλλάξει όσα ξέραμε ως τώρα για τις αθλητικές εκπομπές. Κάθε Κυριακή στις 21:40 το αχτύπητο δίδυμο του KICK OFF, μαζί με τη Χριστίνα Βραχάλη, θα προσεγγίζει την αθλητική - και όχι μόνο - επικαιρότητα με άποψη και με το μοναδικό του χιούμορ.
Μαζί τους στο στούντιο θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου που θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τους αγώνες της Superleague και όλες τις πτυχές της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου.
 Πρώτοι οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα δουν στην ελεύθερη τηλεόραση όλα τα γκολ της αγωνιστικής, ρεπορτάζ και δηλώσεις, απευθείας συνδέσεις με τα γήπεδα, το παρασκήνιο των αγώνων και την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Κι ακόμη όλα τα γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μπάσκετ και όλα τα σημαντικά γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας. Αυτή την Κυριακή η εκπομπή εστιάζει στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με αναλύσεις και ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο της Τούμπας και τον Σταύρο Κόλκα για όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.

(Από το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ)