Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πιο δυνατός φίλος του αριστερού Τράγκα και ο μπαγάσας ο Φαλσιανί

Έχει γυρίσει στις φουλ αριστερές στροφές ο Γιώργος Τράγκας και γκαζώνει τα πρωινά, από τις 8, στον Real. Σφόδρα αντιμνημονιακός και πάλι. Ολοφύρεται και ξιφουλκεί επειδή οι κατοχικοί διέλυσαν τις αντιμνημονιακές δυνάμεις. Και ποιες έμειναν από τις προϋπάρχουσες; Μας το θύμισε το πρωί της Δευτέρας. Το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Αν και αυτή μετακινήθηκε, λέει, λίγο, όπως συμπεραίνει από όσα είπε ο Μιχαλολιάκος. Η οποία Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τον αριστερόστροφο Τράγκα, ενώ καταφέρεται κατά των Αμερικάνων, λέει πως αν κυβερνούσε θα έμενε στο ΝΑΤΟ. +/- Δείτε τη συνέχεια

Ο αριστερός Τράγκας μίλησε για την κόλαση που μας περιμένει από τη Δευτέρα, όποιος και να βγει. «Κόλαση και στρατόπεδα συγκεντρώσεως». Μέσα εκεί έχωσε και τα μισόλογα κατά του Φαλσιανί, για τις αμαρτωλές λίστες (τις λίστες Λαγκάρντ) που έβγαλε βούκινο, αν και ο μπαγασάκος (δικό μου το «μπαγασάκος») είχε συμβόλαιο εχεμύθειας με την ελβετική τράπεζα της οποίας ήταν υπάλληλος!

Εκμυστηρεύτηκε και κάτι ακόμα ο Τράγκας. Ότι τα τελευταία χρόνια (ή τουλάχιστον στο επτάμηνο της ζωής του τετράποδου) ο πιο δυνατός του φίλος είναι ο Αστερίξ, ο σκύλος του, ένα μαλτεζάκι που τον κοιτάει στα μάτια τα πρωινά πριν πάει για τη δουλειά στο ραδιόφωνο, σαν του λέει «δεν κάθεσαι να παίξουμε, να πάμε βόλτα, να περπατήσεις κιόλας να λιώσει το ζαχαράκι;»

Πολύ καλός φίλος ο σκυλάκος ό Αστερίξ. Αν δεν ήταν μαλτεζάκι αλλά ντόπερμαν θα μπορούσε να κάνει, για χάρη του επιστήθιου φίλου του, κομμάτια τον άπιστο τον Φαλσιανί. Για να μάθει και να μην παραβιάζει τα συμβόλαια εχεμύθειας. Για ηθικούς λόγους, όχι γιατί μας αφορά. Σιγά μη μας αφορά.