Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Τι συνέβη με τον Πανούτσο και έφυγε ξαφνικά από τη NOVA;

Τι έγινε και έφυγε, ξαφνικά, ο Αντώνης Πανούτσος και από τη NOVA; Το «και» πάει στη διακοπή της συνεργασίας του με την SportDay πριν από έναν μήνα (και λιγότερο) για την οποία σας είχε ενημέρωσε λίγες ώρες μετά ο harddog (δείτε εδώ). Τότε ο λόγος του διαζυγίου ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, η άρνηση του Πανούστσου για μείωση των αποδοχών του, όπως έγινε με το σύνολο των συντακτών της εφημερίδας.
+/- Δείτε τη συνέχεια

Τώρα, λίγες ώρες μετά από τη διακοπή της συνεργασίας του με τη NOVA, το μόνο βέβαιο που βγαίνει είναι ότι το διαζύγιο επήλθε με πρωτοβουλία του καναλιού - άρα πρόκειται για απόλυση. Ενδεχομένως ο Πανούτσος κάτι, κάπου, να έγραψε, κάτι να είπε, κάποιους να ενόχλησε - εντός ή εκτός καναλιού. Πλέον, είναι συχνά αυτά τα κρούσματα στον χώρο. Συναχάκια πάνε να γίνουν. Ακόμα και συναχάκια απρόβλεπτα, μέσα στο κατακαλόκαιρο - όπως έγινε με τον Πανούτσο. «Παίζει», πάντως, και το σενάριο της μετακίνησής του στον OTE TV τώρα που ο χάρτης των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει αλλάξει θεαματικά.
Ο δημοσιογραφικός «Διόσκουρος» του Πανούτσου, ο Αντώνης Καρπετόπουλος (που συνεχίζει και στις δύο δουλειές που έχασε ο άλλος Αντώνης), δεν θα έχει πλέον κοντά του το έτερο τηλεοπτικό του ήμισυ. Δεν θα τον χάσει, βέβαια, στην κοινή, μεγάλης ακροαματικότητας, εκπομπή τους στον Sport FM όπου θα συνεχίσουν και μετά τις διακοπές - τουλάχιστον από όσα ξέρουμε.
Με την ευκαιρία, να αναφέρουμε ότι ο Sport FM εμπλουτισμένος τελευταία με νέες εκπομπές και δυνατά ονόματα (Βέργης, Λιβάνιος, Ασβεστάς κ.ά.), ανεβαίνει σταθερά γιατί απέκτησε έναν άλλον, πιο διευρυμένο, δημοσιογραφικό λόγο από αυτόν που άρθρωνε μέχρι πριν από λίγο καιρό. Αλλά γι' αυτό θα επανέλθουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ HARDDOG ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ