Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Γαύρου

Την παραίτησή του από τον Γαύρο και το gavros.gr ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης από το μικρόφωνο του Sport24 Radio ο Διονύσης Βερβελές. +/- Δείτε τη συνέχεια

Ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα Ολυμπιακού και τα τελευταία χρόνια διευθυντής της εφημερίδας και του σάιτ απέδωσε το διαζύγιό του με τον Γαύρο σε λειτουργικά προβλήματα αλλά, κυρίως, στο οικονομικό που ταλαιπωρεί την εφημερίδα και συνακόλουθα τον ίδιο και τον υπόλοιπο προσωπικό.

Είπε ότι ελπίζει η υπόθεση της αποχώρησής του – που τυπικά δεν έχει τελειώσει – να λήξει ομαλά, αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις της μισθοδοσίας (και ότι έχει ξεχάσει πλέον πώς γίνεται!) και στη δύσκολη προσωπικά θέση του για τις οφειλές στους εργαζόμενους. Υπογράμμισε, μάλιστα, το πόσο δυσάρεστα ένιωσε όταν μια κυρία (δεν διευκρίνισε αν είναι η ίδια εργαζόμενη ή σύζυγος εργαζόμενου στην εφημερίδα) του εκμυστηρεύτηκε ότι λόγω του οικονομικού προβλήματος αδυνατεί να ζήσει τα παιδιά της.

Ο Διονύσης Βερβελές (που ανέλαβε τη διεύθυνση του Γαύρου όταν αποχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς, σημερινός υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός) έχει καθημερινή εκπομπή στον Sport24 Radio μαζί με τους Βαγγέλη Αρναούτογλου και Κώστα Μανωλιουδάκη (τίτλος της «Οι τρεις Μπαλαδέρος») και εκεί το μεσημέρι της Τετάρτης έκανε αναφορά στη διακοπή της συνεργασίας με την εφημερίδα.