Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ζητάει συγγνώμη και ανασκευάζει τώρα ο Θηβαίος! (Απολαύστε τον)

Είπε ό,τι είπε, πρόσβαλε όσους πρόσβαλε, υποστήριξε βλακείες (όπως εκείνη ότι μπορεί να ζήσει την πενταμελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα), έφαγε το κράξιμο της ζωής του και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, με ανάρτησή στο fb ανασκευάζει και ζητάει συγγνώμη. Μόνο που δεν μας λέει ο Θηβαίος τον λογαριασμό για την τζάμπα διαφήμιση ποιος τον πληρώνει; Απολαύστε τον:
+/- Δείτε τη συνέχεια

Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον. Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση. Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο. 

Με εκτίμηση
Χρήστος Θηβαίος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ HARDDOG: Να υποθέσω ότι για τη σύνταξη της «συγγνώμης» παροτρύνθηκε από τον πεθερό του, τον Θάνο Μικρούτσικο - κάποτε υπουργό του ΠΑΣΟΚ;