Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Η Ζήρα, εγκαταλελειμμένη σε ξερονήσι από κυνηγό, έζησε υποφέροντας

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ»

Ζήρα! Πριν από 4 χρόνια την εγκατέλειψε κτήνος κυνηγός στο ξερονήσι Κυρά για να ξεμπερδέψει μαζί της.Άντεξε μέχρι που πέρασε από κει ο Παναγής με το σκάφος και άρχισε να τον κυνηγάει κολυμπώντας και γαυγίζοντας. Στον γυρισμό τού έφαγε τις μαρίδες από τα δίχτυα (χαλάλι της). Όλη την υπόλοιπη ζωή της την πέρασε μάλλον ευτυχισμένη μαζί μας αλλά την ταλαιπωρούσαν δερματικά (ψυχοσωματικά από την εγκατάλειψη).Μόλις εφέτος ηρέμησε και σταμάτησε να τρώει τον εαυτό της.Όμως πριν 4 ημέρες έπαθε οξεία νεφρική ανεπάρκεια.Έσβησε χθες το βράδυ στα χέρια μου. +/- Δείτε τη συνέχεια

Όσα χάδια δεν της είχα δώσει τόσα χρόνια της τα έδωσα αυτές τις μέρες.Ελπίζω να πατσίσαμε Ζήρα!Ήσουν το πιο καλό σκυλί που είχα και έχω. Σ΄αγαπάω πολύ.Δεν ήξερα πόσο σ' αγαπούσα.Το έμαθα.Μου το έμαθες. ΑΝΤΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.
(Ποιος θα τρώει τώρα τα μούρα και θα καθαρίζει τη αυλή;)Η Jolie,το Πίκι ,ο Κούρο και οι 4 γατούλες μας σε αγαπάνε. Και ο Παναγής και ο Αλέξανδρος και εγώ και η Νώρα και όλοι όσοι σε γνώρισαν σου στέλνουν την αγάπη τους για να έχεις καλό ταξίδι, για όποιον παράδεισο έχει ο Θεός για τα ζωάκια του.

Σοφία-Μαρία Πυρνουνάκη (Αίγινα)