Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Το χιούμορ της Άννας Καραμανλή που αφόπλισε έως και τον Μπογδάνο!

Το έμαθα από αφήγηση αρκετές ημέρες μετά – μπορεί να πέρασε και μια εβδομάδα – αλλά το δημοσιεύω γιατί το πηγαίο, λεπτό, αυθόρμητο χιούμορ της συναδέλφισσας Άννας Καραμανλή δεν είναι ποτέ έωλο (μπαγιάτικο) ούτε αίολο (στον αέρα). Παραμένει φρέσκο χωρίς συντηρητικά, όπως εκείνη παραμένει στην πολική, πάντα δροσερή, όμορφη και παρεμβατική, με όπλα τον οξύ πολιτικό της λόγο, την αγάπη του λαού και το χιούμορ της. Η Άννα ήταν στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Καταπληκτικό δίδυμο! Ένας εκρηκτικός συνδυασμός υπεύθυνης δυναμικής, άκρως πολιτικής δημοσιογραφίας. Και, φυσικά, κυρίως έξυπνης. +/- Δείτε τη συνέχεια

Κάποια στιγμή η αθλητική συντάκτρια που εκόσμησε επί χρόνια την Αθλητική Κυριακή (σε βαθμό που να εκτοπίσει από τις μνήμες μας και αυτήν ακόμα τη μορφή του Γιάννη Διακογιάννη για να παραμείνει η δική της) ρώτησε από τον – μη κλαίοντα αυτή τη φορά – Μπογδάνο αν γνωρίζει την ονομασία του νέου κόμματος που θα προκύψει από την Αριστερή Πλατφόρμα.

Ο παρουσιαστής δεν ανταποκρίθηκε στο χιουμοριστικό πνεύμα της (κάτι εξόχως σπάνιο για τον ίδιο) να πολυλογεί. Η επίμονη Άννα επανέρχεται με τη γνωστή οξύτητα που τη διακρίνει και στις συχνές παρεμβάσεις της στη Βουλή (φωτό): «Ξέρεις ποια θα είναι η ονομασία του;...κλπ». Ο Μπογδάνος, επιτέλους συναινεί και τότε ακούγεται η πιο χιουμοριστική ατάκα στην παγκόσμια ιστορία της τηλεόρασης:
- Το νέο κόμμα θα λέγεται Λα.Λα.
 -… (???)
 - Λαφαζάνης, Λαπαβίτσας. 
Τη ίδια στιγμή χιλιάδες τηλεθεατές έτρεξαν να αλλάξουν τα σώβρακά τους, τα κατουρημένα από τα γέλια.

(Μη διανοηθεί κανείς να πει ότι η χιουμοριστική ατάκα δεν είναι δική της και ότι την άκουσε ή τη διάβασε στο fb).