Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η ΕΣΗΕΑ μετράει το μπόι της

Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να σηκωθεί από την καρέκλα της και να κινηθεί για να σώσει ό,τι έχει απομείνει, αν έχει απομείνει, από το γόητρο της Δημοσιογραφίας μετά την καταπάτηση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας στην επιχείρηση κατατρομοκράτησης την εβδομάδα που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος. Δέκα δημοσιογράφοι (δείτε εδώ το ρεπορτάζ των Zoornalistas με τα ονόματά τους) ελέγχονται πειθαρχικά και έπεται συνέχεια.
Αν και η Ένωση θα έπρεπε να είχε παρέμβει δυναμικά όταν μαινόταν ο πόλεμος τρομοκρατίας, η πειθαρχική δίωξη κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων είναι ένα βήμα. Το αν είναι μικρό ή μεγάλο θα φανεί στη συνέχεια με τις αποφάσεις της, αλλά και με το πόσο θα ανοίξει ο κύκλος των ελεγκτέων πέρα από τον τηλεοπτικό χώρο. Γιατί τα όργια δεν έγιναν μόνο στις οθόνες μας, αλλά και στον γραπτό Τύπο - όπως έγιναν και στα ραδιοφωνικά ερτζιανά.
Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί μετά από τις εκρήξεις οργής, τα συνθήματα για τους «αλήτες, ρουφιάνους», την εισαγγελική παρέμβαση και τον έλεγχο του Εθνικού Ραδιοφωνικού Συμβουλίου. Τώρα ήρθε η ώρα να μετρήσει το μπόι της. Το παλιό μέγεθος τού οποίου αμφισβητείται, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τη σφοδρότητα της απάντησης ενός εγκαλούμενου (Μαλέλης) όπως θα τη διαβάσετε στο λινκ της παραπομπής, πιο πάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ:
1) ΕΣΗΕΑ, πάρε ταυτότητες!
2) Η δήλωση που θα κυνηγάει τη Μαρία Σαράφογλου
3) Το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας του δημοψηφίσματος
4) Ο πάτος της δημοσιογραφίας 
5) Βαρέα και ανθυγιεινά στις τηλεπαρουσιάστριες
6) Ξένος δημοσιογράφος ζητούσε πεντακοσάρικο δραχμών
7) Ποιον δημοσιογράφο εννοούσε για τις 400 χιλιάδες ο Καμμένος;
8) «Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι»! Ακούστηκε και στην Ολλανδία
9) Η κουκούλα και ο καλύτερος πρωτοσέλιδος υπότιτλος της ημέρας

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΕΔΩ τη ροή αναρτήσεων στον Harddog