Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Στο καλό και να μας γράφετε...

Αγαπητέ Αντώνη,
Αγαπητέ Βαγγέλη.

Δεν γνωρίζω αν σας έμεινε χρόνος να μελετήσετε τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων. Δεν ξέρω αν σας τα ανέλυσαν (και πώς...) οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοί σας. Το δικό μου (μάλλον φτωχό) μυαλό ένα «πράγμα» διαβάζει σε αυτές τις δημοσκοπήσεις. Αυτό: Το 75% (και βάλε...) του ελληνικού λαού θέλει παραμονή στο ευρώ.
Συντριπτικό ποσοστό. Αλλά στο «ΝΑΙ» κατεθύνεται μόλις το 45%, περίπου. Το υπόλοιπο 30% που θέλει ευρώ, κάπου «χάνεται» στο δρόμο! Μιλάμε για τεράστιο νούμερο. Ένας στους τρεις που θέλουν ευρώ, δεν ψηφίζει «ΝΑΙ»! Πώς το εξηγούν αυτό οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοί σας αγαπητέ Αντώνη και σύντροφε Βαγγέλη; +/- Δείτε τη συνέχεια

Να σας το εξηγήσω εγώ: Αυτό το 30%, Αντώνη και Βαγγέλη, δεν πάει στο «ΝΑΙ» γιατί δεν θέλει να σας βρει ξανά μπροστά του τη Δευτέρα το πρωί. Ειδικά εσάς τους δυο. Γιατί περισσότερο από τις απειλές της Μέρκελ και του Σόιμπλε τρέμει στην ιδέα πως θα βρεθεί και πάλι στην ίδια κατάσταση των πέντε τελευταίων χρόνων. Με τους ίδιους, θλιβερούς, πολιτικούς απέναντί του που τρέμουν μπροστά στους κάθε λογής νταβατζήδες και δεν τόλμησαν να αγγίξουν τις λίστες της φοροδιαφυγής.

Αγαπητέ Αντώνη,
Αγαπητέ Βαγγέλη.

Όλα δείχνουν πως το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι οριακό. Και γι΄ αυτόν το διχασμό υπεύθυνοι είστε εσείς και κανένας άλλος. Η καλύτερη υπηρεσία που θα μπορούσατε να προσφέρετε στον τόπο σας, λοιπόν, είναι να αποσυρθείτε από την πολιτική. Την Κυριακή το βράδυ, κιόλας. Δεν θέλουμε να μας ξανασώσετε!

 Γιάννης Μηνδρινός 

(Δημοσιεύεται στο idreamteam.gr)