Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Φεύγει από τον Πήγασο ο Sport 24 Radio

Η αλλαγή του Sport 24 Radio. που λειτουργεί με νέα διεύθυνση και με αυτήν τη ονομασία από τις 12 Ιανουαρίου (δείτε εδώ), ολοκληρώνεται αύριο καθώς παύει να στεγάζεται στα παλιά στούντιο του Sentra FM, στις εγκαταστάσεις του Πήγασου στο Χαλάνδρι. Από τη Δευτέρα ο σταθμός θα λειτουργεί από τα νέα στούντιο, στη Λεωφόρο Συγγρού, που ετοιμάστηκαν από τη Media 24 η οποία έχει αποκτήσει το 50% της ιδιοκτησίας από την οικογένεια Μπόμπολα. +/- Δείτε τη συνέχεια

Η ακροαματικότητα του Sport 24 Radio, παρά τη ενδυνάμωσή του με πρωτοκλασάτα στελέχη από τις μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες του ομίλου (Sport24, Contra), αλλά και από τη ραδιοτηλεοπτική αγορά (όπως λόγου χάρη είναι ο Γιάννης Καραλής) δεν ανήλθε σε μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά που είχε ο Sentra FM, στη συχνότητα του οποίου εκπέμπει. Σύμφωνα με τη μέτρηση της Focus για το περασμένο Μάιο (27/4 έως 27/5 για την ακρίβεια) ο Sport 24 Radio 103,3 είχε ποσοστό 2,7%, και αυτό πριν από την επαναλειτουργία της ΕΡΑ Σπορ, η οποία, προφανώς θα έχει πάρει το δικό της κομμάτι στην «πίτα».

(Στην εικονογράφηση του θέματος, το διαφημιστικό που εμφανιζόταν για ένα διάστημα πριν από λίγο καιρό με το άνοιγμα της ιστοσελίδας Sport24.gr)