Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Χτυπήματα στον «αέρα» τού Real FM μεταξύ Στάθη και Ντινόπουλου

«ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛ ΕΔΩ» 
- ΚΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 
- ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ! 

 «Θερμό επεισόδιο» (φυσικά μόνο φραστικό και χωρίς ακρότητες, αλλά με δυνατά λεκτικά χτυπήματα) εκτυλίχθηκε στον ραδιοφωνικό αέρα του Real.
Τρίτη μεσημέρι, λίγο πριν από τις 4 και το ετερόκλητο ραδιοφωνικό δίδυμο των Στάθη Σταυρόπουλου και Αργύρη Ντινόπουλου (που έχουν από κοινού εκπομπή εδώ και λίγες ημέρες) βγάζει στον αέρα την ανταποκρίτρια του σταθμού στο Βερολίνο Φαίη Καραβίτη. Η δημοσιογράφος συνοψίζει στο ρεπορτάζ της τα όσα έγιναν την προηγούμενη ημέρα και κάπου αναφέρει (έτσι ή κάπως έτσι) ότι ένας από τους λόγους που συγκλήθηκε η πενταμερής σύσκεψη ήταν το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στη «Μοντ» που θορύβησε τους δανειστές. Εκεί, πετάγεται ο Ντινόπουλος, μιλώντας μεγαλόφωνα πάνω σε ερώτηση του Στάθη, και επαίρεται ότι «το έλεγα εγώ πως το άρθρο θα τους συσπειρώσει». +/- Δείτε τη συνέχεια

Ο τόνος της φωνής είναι ανυπόφορα υψηλός και ο Σταυρόπουλος τον επιτιμά:

- Μη φωνάζεις, δεν είναι πάνελ εδώ. 

Κάτι λέει ο Ντινόπουλος πως δεν φωνάζει, «συζήτηση κάνουμε», το κλίμα ηρεμεί, η συνομιλία του Στάθη με τη Φαίη Καραβίτη συνεχίζεται και, τελειώνοντας, εκείνη λέει σε μια προφανή προσπάθεια να ζεστάνει το κλίμα μετά από όσα προηγήθηκαν:

«Καλή συνέχεια, είστε πολύ ωραίο δίδυμο», για να απαντήσει ο Ντινόπουλος υπαινικτικά: «Θα δούμε, με αυτά που γίνονται…». 

Ακολουθεί διάλειμμα με δελτίο και διαφημίσεις, οι συμπαρουσιαστές επανέρχονται φαινομενικά ήρεμοι, αλλά πολύ γρήγορα τα πνεύματα ανέβουν πάλι, κυρίως όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος λέει ότι «το αριστερό μνημόνιο θα είναι πιο σκληρό» από το προηγούμενο.
ΣΤΑΘΗΣ: Οφείλω να πω στον κόσμο, Αργύρη, ότι ώρες ώρες κάνω τεράστια υπομονή μαζί σου.
ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ να δεις! Με τις ιδεοληψίες σου…

Να έχεις υπομονή Στάθη! Εμείς, πάντως, δεν την είχαμε για να συνεχίσουμε την ακρόαση. Φανταζόμαστε και πολλοί άλλοι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο διάλογοι είναι από μνήμης, ίσως να υπάρχουν ελαφρές αποκλίσεις, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν απέχουν από την ουσία όσων ελέχθησαν.