Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Σαμπράκος και Τσώχος στη Live Sport!

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

Ο Βασίλης Σαμπράκος (αριστερά στη φωτογραφία) και ο Μιχάλης Τσώχος είναι τα δυο νέα ονόματα στη δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της Live Sport, της πιο σταθερής κυκλοφοριακά αθλητικής (και όχι μόνο) εφημερίδας που αντέχει στις μεγάλες κατολισθήσεις του ημερήσιου Τύπου (διαβάστε εδώ, σε παλαιότερο ρεπορτάζ του Harddog, για τις τεράστιες απώλειες στις κυκλοφορίες των αθλητικών εφημερίδων τον περασμένο χρόνο). Σαμπράκος και Τσώχος διέκοψαν πρόσφατα τη συνεργασία τους με την SportDay, της οποίας υπήρξαν τακτικοί αρθρογράφοι και παλιότερα κορυφαία διευθυντικά στελέχη. +/- Δείτε τη συνέχεια

Η παρουσία τους στη Live Sport αναμένεται ενισχύσει την προσπάθεια της σχετικά νέας εφημερίδες (τριών μόλις χρόνων) για την παγίωσή της στις κορυφαίες κυκλοφοριακά θέσεις. Ήδη η Live συναγωνίζεται καθημερινά με αξιώσεις – και συχνά προηγείται – τα άλλα δυο αθλητικά μη συλλογικά έντυπα (Goal News, SportDay), με διαφορές πλέον ακόμα και λίγων δεκάδων φύλλων και με τις τρεις εφημερίδες να εναλλάσσονται στη 2η και στην 3η θέση (την πρώτη κατέχει σταθερά το απτόητο Φως των Σπορ του Θεόδωρου Νικολαΐδη).

Οι Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσώχος (που αποτελούν το ηγετικό δημοσιογραφικό δίδυμο του gazzetta.gr) θα αρθρογραφούν καθημερινά στη Live Sport από αύριο, Τρίτη, και έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά από γνωστά ονόματα του αθλητικού Τύπου που άρχισαν να ενισχύουν το δημοσιογραφικό δυναμικό της, περίπου έναν χρόνο αφ’ ότου κυκλοφόρησε. Προηγήθηκαν χρονικά οι Βασίλης Βέργης, Διονύσης Βραϊμάκης, Σάββας Λιβάνιος, Γιώργος Κογκαλίδης και πρόσφατα ο Στέφανος Κούμπης που ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη στη θέση του Γιώργου Κοσμά – νυν διευθυντή στον Σπορ FM.

Στη Γενική Διεύθυνση της Live βρίσκεται ο Γιάννης Μηνδρινός και στη Διεύθυνση Σύνταξης ο Αντώνης Φουντής – επίσης ονόματα με βαρύτητα και κύρος στον χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Άλλα δημοσιογραφικά θέματα του μπλογκ εδώ.