Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Χαμηλώνω με Ντινόπουλο, ανεβάζω με Στάθη, καταλήγω (αργά) σε Κουφόπουλο

ΟΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 

Η καθημερινή διαδρομή προς το γραφείο, κάποιο εικοσάλεπτο ανάμεσα στις 3 και τις 4 το μεσημέρι, έχει αρκετά ραδιοφωνικά ενδιαφέροντα για να επιλέξω. Κυρίως ακούω τους ευφυείς Κώστα Βαϊμάκη, Μάκη Παπασημακόπουλο στον Σκάι, μερικές φορές (και αν πέσω πάνω σε ενδιαφέροντα ακροατή που είναι στον αέρα) γυρίζω για λίγο στους «Τρεις Μπαλαδέρος» τού Sport24 Radio (Μανωλιουδάκης, Βερβελές, Αρναούτογλου), δεν περνάω από Μπάμπη-Λεάνη στον Σπορ FM και τελευταία προσπαθώ να ακούσω Στάθη Σταυρόπουλο στον (συμπαθή) Real. Προσπαθώ, αλλά δεν είναι εύκολο. Γιατί; +/- Δείτε τη συνέχεια

Γιατί πάνω στον στρωτό του λόγο, ιδιαίτερα όταν συνομιλεί με συνεργάτες-ανταποκριτές τού σταθμού, καβαλάει ο Αργύρης Ντινόπουλος (διαβάστε εδώ για τον χθεσινό διαξιφισμό τους που ανέδειξε ο Harddog). Ο οποίος Ντινόπουλος από πλευράς ραδιοφωνικού λόγου μοιάζει με απόφοιτο της Σχολής «Άδωνις», πολύ μακριά βέβαια από το επίπεδο τσιρίδας του πρυτάνεως της Σχολής. Αλλά ανάλογα αντιραδιοφωνικού.

Οπότε, τι; Χαμηλώνω φωνή ή αλλάζω σταθμό όταν μιλάει ο Αργύρης και ανεβάζω στα ολιγόλεπτα του Στάθη. Κουράστικο και δύσκολο. Νομίζω ότι από αύριο το εικοσάλεπτο της διαδρομής δεν θα το ξανααφιερώσω στον Real – ας μην με υπολογίζει στις μετρήσεις η Focus Bari. Θα ακούω το βράδυ στην επιστροφή Κουφόπουλο. Με μικρή ταχύτητα για να γίνει το εικοσάλεπτο εικοσιπεντάλεπτο).
(Δυστυχώς, χάνω Ακριβοπούλου-Μπογιόπουλο γιατί σπανίως έχουμε χρονική σύμπτωση 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ:
1) ΕΣΗΕΑ: Τουλάχιστον όχι αυτούς που δεν ξέρουν να γράφουν 
2) Ανατριχιαστικό (και γελοίο!) πρωτοσέλιδο για το αεροπλάνο τού Τσίπρα 
3) Σε ποιον σταθμό δημοσιογράφοι λογοκρίνουν άλλους δημοσιογράφους; 
4) Όλα τα του Τύπου ΕΔΩ