Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Το είδος «ΠΑΣΟΚ-σαύρα» κινδυνεύει με εξαφάνιση. Σήμερα η γονιμοποίηση

ΤΟ ΓΚΑΝΙΑΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Σήμερα οι εναπομείναντες ΠΑΣΟΚοι επιτελούν το υπέρτατο πατριωτικό τους καθήκον: εκλέγουν τον επίγονο του εθνικού μας ευεργέτη και σωτήρα της πατρίδας, τού Ευάγγελου Βενιζέλου. Ας σεβαστούμε τις στιγμές της ιστορικής συνεύρεσης του λαού με το κόμμα. Κάντε ησυχία! Έχει την ίδια σημασία με το σμίξιμο της τελευταίας πρασινόχρωμης αρσενικής σαύρας του Νεπάλ με την τελευταία πρασινόχρωμη θηλυκή σαύρα του Νεπάλ. Για να διασωθεί το είδος στα χαλάσματα που το ίδιο έφτιαξε. +/- Δείτε εδώ μερικά σαρκαστικά, ακόμα

** Και για να σοβαρολογούμε: οι μόνες που ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών των Ελαχίστων, είναι οι στοιχηματικές εταιρίες. Πάρτε μια γεύση: Ο Στοίχημαν έχει φαβορί τη Φώφη (1,50 απόδοση), αουτσάιντερ τον Κωνσταντινόπουλο (3,35) και από χέρι χαμένο τον («φτιάχνω κόμμα, τα διαλύω και ξανάρχομαι για να γίνω αρχηγός») Λοβέρδο με 5,80. Ποιος θα ποντάρει σε κουτσό άλογο με την ονομασία «Ανδρέας».

** Παρακαλούνται οι ψηφοφόροι που θα συνωστίζονται σήμερα μπροστά στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα, να διατηρούν με τάξη τις γραμμές τους και να μη διαπληκτίζονται. Εννοείται με τον εαυτό τους.

** Και να μπαίνουν στην αίθουσα της ψηφοφορία με το δεξί, με το καλό τους πόδι. (Δεν ανησυχώ, θα το πετύχουν. Τους έχει μάθει καλά τον βηματισμό ο Γιωργάκης και ο Βαγγελάκης). 

** Το βράδυ, αν δεν χωράνε στην Ομόνοια για τους πανηγυρισμούς μπορούν να πάνε στο Σύνταγμα. (Να τους θυμίζει και πόσες φορές το παραβίασαν ως κόμμα).

** Αν και καλύτερη ιδέα είναι να πανηγυρίσουν στο Λιμάνι, στον Πειραιά. Για να πάρουν καράβι και να μεταφέρουν το μαντάτο για τον νέο αρχηγό σε όλη τη χώρα. Φυσικά αρχίζοντας από το Καστελόριζο

** Φυσικά, το βράδυ περιμένουμε χαιρετισμό από το πρόσωπο-έμβλημα του ΠΑΣΟΚ και έναν παραλίγο αρχηγό του: Τον Άκη.

(Η φωτογραφία από το altsantiri.gr με τίτλο «Η φωτογραφία της ημέρας: όλοι τρέχουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ»)