Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Ο OTE TV πάει… MEGA

ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ OTE SPORT

Συνεχίζοντας την επιθετική πολιτική του – μετά την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων – ο OTE TV ανακοίνωσε την Πέμπτη τη συνεργασία του με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, για την περιγραφή ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά και τη συμμετοχή του σε εκπομπές του ΟΤΕ SPORT. Παράλληλα, συνεχίζεται η ετοιμασία των παλαιών στούντιο του MEGA στην Παιανία για να φιλοξενήσουν μέρος των δραστηριοτήτων του OTE TV. Η διεύρυνση των χώρων στους οποίους κινείται το κανάλι κρίνεται επιβεβλημένη για να αποσυμφορηθεί ο Σκάι που φιλοξενεί – και θα συνεχίσει να το κάνει – τα στούντιο του ΟΤΕ TV. +/- Δείτε τη συνέχεια

Από τις εγκαταστάσεις τού Φαλήρου θα εξακολουθήσει η περιγραφή live αγώνων, ενώ στα στούντιο της Παιανίας θα γίνονται εκπομπές. Η χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων του MEGA προβλεπόταν να αρχίσει με την έναρξη του 2015, αλλά συνεχίζεται η τεχνική βελτίωσή τους πριν δοθούν εκ νέου προς χρήση. 
Ο OTE TV εξαπλώνεται και οργανώνεται σε όλους τους τομείς. Ανάμεσα στις κινήσεις του είναι η υπαγωγή στο μισθολόγιο δεκάδων δημοσιογράφων που βρίσκονται στις τάξεις του (διαβάστε εδώ). Πλέον με δελτίο παροχής υπηρεσιών εργάζονται στο κανάλι μόνο όσοι επιθυμούν αυτή τη σχέση συνεργασίας.